Interpretare vis în care apare o chemare

0
19665
Interpretare vis in care apare o chemare

Atunci când visezi că cineva te cheamă și tu nu îi poți răspunde înseamnă că vei avea parte de multe neplăceri, de lucruri urâte, de singurătate.

În schimb, dacă visezi că poți să răspunzi la chemare înseamnă că visul îți arată o serie de lucruri bune care ți se vor întâmpla pe viitor.

O chemare în vis ne poate speria adesea, mai ales atunci când vine vorba de o voce pătrunzătoare pe care o auzim aievea, însă de cele mai multe ori se spune că aceasta este doar conștiința noastră care ne îndeamnă să ne trezim, să nu mai dormim atât de mult, mai ales pentru că ne irosim prea mult timp cu odihna.

Un aspect fascinant al viselor cu chemări este legătura lor profundă cu sentimentul de datorie și cu obligațiile față de ceilalți sau chiar față de propria persoană.

Această idee de a fi chemat sau solicitat într-o anumită direcție sau acțiune se poate manifesta și în visele în care ești incorporat în armată, unde te simți obligat să servești o cauză mai mare. Pentru a aprofunda această temă, te invit să citești interpretarea visului în care ești incorporat în armată.

Citește și:  Interpretare vis în care apare cineva detronat

chemare

În tradiția românească populară se spune că atunci când visezi că cineva te cheamă înseamnă că această persoană este echivalentul morții, întruchiparea răului care te vrea lângă el.

Depinde foarte mult și ceea ce auzi în acea chemare, deoarece de cele mai multe ori poate să fie doar un îndemn de genul „hai” ori poate să fie o înșiruire de cuvinte care să te îndemne să faci ceva.

În orice caz sau oricum ar fi, visul reprezintă de cele mai multe ori poate gândurile noastre obscure ori celălalt eu, care nu ne dă pace, ne vrea mai activi.

De multe ori o chemare poate să fie și asemenea unei invitații, iar aceasta poate prevesti chiar faptul că veți fi chemat undeva în realitate.

Atunci când în vis cineva cunoscut te cheamă, dacă persoana respectivă este decedată înseamnă că te vrea alături, iar dacă este vie înseamnă că trebuie să-ți asculți mai mult sufletul. În cazul în care visezi că tu chemi pe cineva, e posibil să ai nevoie de ajutor, de sfaturi, de sprijin mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.