Interpretare vis in care esti incorporat in armata

0
3989
Interpretare vis in care esti incorporat in armata

Interpretarea visului in care esti incorporat in armata are legatura mai cu seama cu aspectele stricte ale vietii, simbolizeaza organizarea si spiritul cazon. In astfel de situatii, in care visezi ca esti recrutat in armata, ar trebui sa te duca cu gandul la ceva ce tine de legi, regulamente si dispozitii dinainte stabilite. Inseamna ordine si disciplina pentru o persoana care nu a prea avut de a face cu asa ceva inainte.

Daca visezi ca ai primit un ordin de incorporare si mergi la cazarma este din foarte multe puncte de vedere un semnal pozitiv care ar trebui sa te faca sa te gandesti la punerea unei ordini in viata ta, la stabilirea unor reguli de conduita deoarece felul in care te vad altii nu este prea imbucurator. Daca esti o persoana dezordonata acest vis e  ca un mesaj primit cu scopul de a te convinge sa iti pui ordine in viata.

Pentru fetele care viseaza armata ori situatii asimilate cu armata este un semn ca vor avea succes in casnicie si in gasirea partenerului potrivit, are semnificatii destul de pozitive. Pentru persoanele masculine lucrurile sunt putin mai nuantate, si anume se anunta probleme si neintelegeri, se anunta un posibil conflict cu legea sau cu un sistem de organizare social, ar putea fi la fel de bine si un semn de contradictie in felul in care vezi tu un lucru si felul in care il vad niste autoritati.

in armata
in armata

Nu se exclude nici posibilitatea de a intra in conflict legal cu niste autoritati publice in legatura cu treburi personale. Este un semn ca multe probleme se pot rezolva in comun, intr-o colaborare de exemplu, acest vis face trimitere la conjugarea eforturilor impreuna cu alte persoane, simbolizeaza si lucrul in echipa in ultima instanta.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi ace de păr

Face trimitere automata la colaborare, la conlucrare in scopul binelui comun insa cu avantaje pentru toate partile implicate. Daca iti apar in vis si ofiteri inseamna ca vei avea de-a face cu situatii in care sunt implicate institutii, e un semn care te anunta in legatura cu o posiblila colaborare sau angajare intr-un proiect institutional, este vorba despre munca bazata pe regulamente si ordine de la nivel superior.

Ar putea fi vorba si de decizii care te privesc pe tine insa sunt luate de la un nivel ierarhic prestabilit. In unele cazuri poate sa insemne si judecata, poate semnifica faptul ca esti tinta unor analize foarte pragmatice in urma carora s-ar putea sa fi admis intr-o structura organizata din cadrul unei institutii publice sau a unei firme.

Daca visezi cum te prezinti la incorporare, in unele cazuri mai poate sugera si faptul ca te asteapta o perioada mai saracacioasa in care vei simti unele lipsuri financiare, dar sunt trecatoare si nu ar trebui sa le acorzi o atentie prea mare.

Visul acesta presupune o schimbare de ordine in prima instanta iar mai pe urma trecerea la un alt fel de organizare in ceea ce te priveste. In cazul in care in vis vezi pregatiri de razboi ori alerta poate fi un semn care anunta ceva neplacut in legatura cu  casa, cu caminul tau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.