Interpretare vis in care apare mita

0
431
Mita Sursa: understandingsociety.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare mita. Atunci cand visezi mita sau ca dai mita inseamna ca in realitate vei face compromisuri urate, fie pentru un castig fie pentru a fi indragit de cei din jur. Cel mai bine ar fi sa incerci sa fii tu insuti si sa accepti atat prietenia cat si indiferenta celor apropiati deoarece in viata nu le putem face pe toate pe placul nostru.

Mita Sursa: understandingsociety.blogspot.com
Mita
Sursa: understandingsociety.blogspot.com

Atunci cand visezi ca iei mita de la o persoana inseamna ca vei avea o lunga perioada de timp probleme de sanatate foarte grave insa in cazul in care visezi ca tu dai sau incerci sa dai cuiva mita inseamna ca anumite cunostinte vor incerca sa te manipuleze ca sa aiba de castigat de pe urma ta. Se mai spune ca atunci cand visezi ca dai mita cuiva inseamna ca nu ai incredere in tine, nu vrei sa te bazezi pe calitatile intr-un activitate, esti inhibat, nu vrei sa concurezi cu nimeni mai ales pentru ca nu te crezi in stare, vrei in cele din urma sa castigi insa pe o cale ilicita, beneficiind de ajutorul cuiva.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un ajutor

Daca visezi ca iei mita se mai spune si ca esti tentat sa faci anumite lucruri numai pentru ca stii ca ai de castigat nu esti genul de om care sa isi faca treaba deoarece asa trebuie, vrei sa ai numai profit si esti capabil sa lasi de la tine in fata injustitiei, numai ca sa te vezi bine pus cu toata lumea, faci multe afaceri murdare numai pentru a cadea in ochii unor oameni de bun, chiar si in cazul in care vezi clar unele greseli, la persoane straine, nici prin cap nu iti trece sa le corectez, le lasi asa si mergi mai departe.

Daca visezi ca dai mita se mai spune si ca te simti inferior, motiv pentru care iti place sa apelezi la forte externe ca sa castigi, nu esti deloc un om sincer si nici pragmatic. Din punct de vedere psihologic, mita din vis arata faptul ca esti un om lispit de caracter, nu cunosti simtul dreptatii si esti slab, ipocrit, mincinos.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.