Interpretare vis in care tii pe cineva de mana dar nu vezi cine este

0
4756
Interpretare vis in care tii pe cineva de mana dar nu vezi cine este

Interpretarea viselor in care tii pe cineva de mana dar nu vezi cine este se refera la o dependenta de cineva, sau reflecta o protectie, o legatura misterioasa.

Visul in care tii pe cineva de mana insa nu vezi cine este ar putea sa reflecte in realitate un ajutor nesperat din partea cuiva sau nevoia de a obtine un sprijin, ai nevoie de o mana de ajutor.

Visul exprima relatiile cu cei din jurul tau, felul in care te raportezi la alte persoane si scena probabil reflecta nevoia de a ajuta sau a sprijini pe cineva in aceeasi masura in care si tu ar trebui sa te bizui mai mult pe alte persoane.

Daca visezi ca tii pe cineva de mana dreapta dar nu vezi cine este atunci s-ar putea sa ai nevoie de hotarare mai mare in ceea ce faci sau in general in viata, arata masculinitate si actiune concreta.

In cazul in care tii pe cineva de mana stanga atunci este relevat aspectul feminin care trebuie sa treaca la actiune in viata ta, cum ar fi tandretea, generozitatea, grija pentru altii.

Daca visezi ca tii pe cineva de mana ar putea sa fie un semn ca este nevoie sa te bazezi pe cineva in scurt timp, nu o sa reusesti de unul singur – una singura sa termini o afacere, o treaba mai importanta.

isi tin mana fara sa se vada

Daca tii de mana pe cineva in vis poate sa fie si o aluzie la faptul ca trebuie sa faci lucrul drept, sa ai o conduita dreapta, mai poate sa anunte si o demnitate, cineva te va sustine discret in ocuparea unei functii mai mari, reflecta disponibilitatea de a incepe o prietenie cu cineva, nu stii inca cu exactitate cu cine insa simti nevoia de o prietenie sincera.

Citește și:  Interpretare vis in care apare kaizer

Mai poate sa simbolizeze insecuritate sau nesiguranta daca tii o mana mica, reflecta lipsa de spor sau sanse minime intr-o activitate.
Visul ilustreaza de asemenea si frica de a nu pierde legatura cu cineva, frica de a ramane singur(a), ai nevoie de confort psihic si atasament, anxietate si deprimare.

Visul in care tii pe cineva de mana dar nu vezi cine este acea persoana simbolizeaza nevoia de expresivitate, mana semnificand un element ce reflecta emotivitatea si expresivitatea cuiva, probabil iti lipseste un mod de a te face remarcat(a), un stil original, o atitudine speciala sau un mod de abordare.

Daca in vis te tii de o mana murdara atunci legatura cu cineva iti dauneaza in afaceri, o sa ai pierderi, iti este nociva legatura cu o persoana in care te increzi.

Mai denota si tradare din partea cuiva, in aceeasi ipostaza in care mana este patata, ori este manjita cu sange, exprima pericole pe care nu le constientizezi.

Daca tii pe cineva de mana fara sa vezi cine este atunci s-ar putea ca in viata reala sa ai posibilitatea de a-ti face noi prieteni sau cunostinte din partea carora o sa ai placeri si impliniri, semnifica sustinere si intelegeri de durata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.