Interpretare vis in care apare o cursa

0
1906
Interpretare vis in care apare o cursa

Interpretarea viselor in care apare o cursa. Atunci cand visezi o cursa inseamna ca vei fi implicat intr-un concurs la locul de munca in care prestigiul si posibilitatea obtinerii unei imagini mai bune sunt in joc.

Atunci cand visezi ca esti la o cursa inseamna ca norocul este de partea ta mai ales daca vrei sa avansezi din punct de vedere social si profesional.

Un vis bun este si acela in care te visezi alergand la o cursa iar daca un bolnav se viseaza ca alearga in cadrul unei curse si ajunge la finalul ei, inseamna ca viata sa se apropie de sfarsit.

Atunci cand visezi ca esti intr-o cursa inseamna ca viata ta este plina de obstacole, te pandesc o serie de probleme, iar cele mai marunte lucruri pe care le faci se dovedesc a fi grele pentru tine.

Totodata daca visezi ca esti in cadrul unei curse e posibil sa ai parte de noroc, mai ales atunci cand te preocupa sa avansezi in viata sociala.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un jocheu

cursa cu masini

Atunci cand visezi ca mergi intr-o cursa care are multe obstacole inseamna ca viata ta va fi plina de probleme, nu vei reusi sa scapi de ele niciodata, vei intra din una in alta.

Daca visezi ca intr-o cursa castiga un jochei inseamna ca vei reusi sa iti implinesti toate scopurile, toate visele tale vor deveni realitate.

Cand visezi o cursa de masini inseamna ca in realitate vei avea parte de o ascensiune foarte greoaie, nu te vei descurca sa primesti laude decat dupa foarte multa munca.

In cazul in care visezi ca te uiti la o cursa si apoi intri in ea inseamna ca vei fi pangarit, vei intra in afaceri rusinoase iar cei din jur te vor umili.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.