Interpretare vis in care apare blocat

0
3009
Interpretare vis in care apare blocat

Interpretarea viselor in care apare blocat. Atunci cand visezi ca esti blocat undeva, intr-un spatiu, inseamna ca te simti inghesuit de cei din jur, simti ca ti se violeaza intimitatea, nu esti lasat sa te manifesti in voie.

Totodata poate simboliza si piedicile care ti se pun din partea celorlati, ca sa nu ajungi la succesul dorit, obstacolele pe care destinul ti le intinde, pe care insa le veti depasi daca sunteti perseverent.

Blocajul din vis poate sa sugereze si un blocaj sentimental in viata reala, poate ca nu esti in stare sa iti exprimi emotiile ori pur si simplu nu esti capabil sa comunici ceea ce vrei celor din jur.

Daca visezi ca mergi pe un drum iar acesta este blocat, inseamna ca viitorul tau este incert insa daca mergi pe un drum de biserica blocat inseamna ca trebuie sa faci tot posibilul ca sa sa iti rezolvi toate problemele cotidiene, de la locul de munca, din familie, din relatiile cu prietenii etc.

Citește și:  Interpretare vis in care apare „a legana”

Pe de alta parte trebuie sa tinem seama si de faptul ca blocajul din vis poate sa sugereze un gand pe care suntem fixati, o emotie care nu ne trece, ne tine ancorati in prezent ori chiar in trecut, nu le lasa sa inaintam, este asemeni unei fixatii pe creier, care nu ne da pace .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.