Interpretare vis in care apare dantela

0
2804
Interpretare vis in care apare dantela

Interpretarea viselor in care apare dantela. Atunci cand visezi dantela inseamna ca vei avea parte de aventuri frumoase in iubire, te vei bucura de tandrete, cei din jur iti vor oferi afectiune si in plus daca deja ai o relatie stabila inseamna ca in curand aceats ava deveni foarte armonioasa, sau daca esti singur lucrurile sunt pe cale sa se schimbe avand in vedere ca vei intalni persoane minunate de sex opus care te vor face sa te simti foarte implinit. E posibil sa pornesti o relatie care va dura mult si in care bunastarea si armonia vor convietui.

Pe de alta parte dantela din vis reprezinta si faptul ca esti o persoana rafinata, deci poate fi interpretata si din punct de vedere psihologic, iar daca visezi ca ca tii in mana o dantela inseamna ca iti place eleganta insa trebuie sa ai grija sa nu dai spre extravaganta.

In acelasi timp atunci cand visezi ca incerci sa te imbraci cu ceva din dantela inseamna si ca simti nevoia sa primesti iubire, a fii mai bagat in seama de cei din jur, vrei sa primesti atentie si sa contezi mai mult pentru persoanele dragi, mai ales pentru persoanele de sex opus.

Dantela din vis mai poate sugera si o iubire platonica, imposibila, care desigur are loc numai de la gat in sus, cum ar spune unii filosofi, deoarece aceasta niciodata nu se va implini asa ca mai bine iti iei gandul decat sa suferi prea mult cand te astepti mai putin.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o eprubeta

dantela

E posibil ca atunci cand visezi dantela sa mai ai parte si de o perioada in viitorul apropiat, plina de amintiri care te intristeaza, deoarece resimti fericirea de alta data si acum poate esti intr-un mare impas, devii astfel melancolic si ai dori sa retraiesti in trecut. Nu uita insa, ca trebuie sa pastrezi vii doar acele amintiri care te ajuta sa traiesti in rpezent.

Atunci cand visezi dantela se mai spune si ca partenerul tau iti este foarte fidel, nu te va insela niciodata, deci poti sa ii acorzi libertate deplina.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand un barbat viseaza o femeie imbracata in dantela inseamna ca acesta va avea parte de o perioada plina de necazuri, nu se va ucura de nimic in viata si in plus cu cat femeia din vis este mai acoperita cu dantela cu atat mai mult va fi si mai nefasta viata sa, insa pana la finalul ei. Dantela poate astfel sa reprezinte si raceala, dorinta de a cuceri, aventura, implicit si frivolitate.

Din punct de vedere psihologic se spune cei care viseaza adesea dantela sunt oameni foarte sociabili, mereu umplu incaperile in care se afla, insufla fericire celor din jur, o stare de voie buna, avand mereu o aura delicata si sensibila, in stare de compasiune, oameni dedicati artei in general, oameni care prin rafinamentul lor unt in stare sa infrumuseteze ori ce loc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.