Interpretare vis in care apare o albie

0
1602
Interpretare vis in care apare o albie

Interpretarea viselor in care apare o albie. Se spune ca daca visezi o albie de rau inseamna ca va trebui sa urmezi anumite reguli, poate chiar foarte stricte, mai ales la locul de munca, trebuie sa te iei dupa vorbele cuiva sau sa asculti niste indemnuri.

Albia din vis mai arata si faptul ca te vei bucura de sprijin moral si de sfaturi bune mai ales de la cei mai adulti din familia ta si de la cei mai experimentati de la locul de munca, iar daca te visezi iesind dintr-o albie de rau inseamna ca ai situatiile sub control, din toate punctele de vedere, esti stapan pe viata ta si stii exact ce faci, nimeni nu te poate intoarce din drum, insa ai tendinta de a exagera putin, esti tentat sa abuzezi de toate aceste calitati ale tale si de siguranta pe care o ai pe propria persoana, ar trebui sa fii mai modest chiar daca si cei din jur contientizeaza faptul ca esti un om special, mai bine lasa-i pe ei sa vada si sa te laude, decat sa iesi tu in relief cu propriile vorbe.

Citește și:  Interpretare vis in care apare papadie

Albia se mai refera si la faptul ca poti cadea prada abuzului, ai prea mult exces de zel si te paste o suprasolicitare nervoasa, deci trebuie sa te temperezi. Ia lucrurile incet si vei vedea ca se vor rezolva si mai bine.

albie de rau

In acelasi timp daca albia pe care o visezi este goala inseamna ca vei avea parte de o pierdere, poate emotionala, poate de bani si in caz contrar, daca este plina inseamna ca vei reusi sa faci economii, poate chiar vei castiga niste bani, ori ti se acorda un bonus la locul de munca.

Albia de rau din vis mai poate simboliza si ratiunea umana, coordonatele spiritului, insa aceasta are simboluri clar determinate numai in momentul in care creeaza anumite stari in timpul visului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.