Luna în relație cu Saturn

0
281

Luna în relație cu Saturn va veni cu o serie de restricții în viața nativului, aducând nu numai necazuri, dar și câteva dezamăgiri sufletești. Nativii născuți sub acest context astral vor avea o serie de probleme care îi vor întârzia să avanseze pe toate planurile, vor bate apa în piuă, cum s-ar zice, și vor face uneori din țânțar armăsar, însă la urma urmei nu este vina lor că astrele s-au pus așa.

Fie în copilărie nu li s-au oferit avantajele necesare pentru a se dezvolta, fie nativul a refuzat la un anumit moment dat o serie de oportunități, ori nu le-a văzut sau le-a dat nu piciorul, cert este că totul poate avea la bază și o frică față de necunoscut, față de ceea ce nu poate fi premeditat.

Indivizii ar trebui să încerce să nu mai fie atât de sceptici, să încerce să lase în urmă egoismul și teama, să nu mai fie rezervați, să nu mai aibă retineri. Dacă nu mai sunt așa de critici și de sceptici, atunci totul se va aranja foarte bine și va da un plus de vitalitate în viață, în caz contrar aceștia vor fi respinși și vor genera și celor din jur neîncredere, chiar dacă ei sunt poate cei mai sinceri, dar se află în imposibilitatea de a arăta acest aspect.

Luna în opoziție cu Saturn poate să aducă nefericire în viață și să implice un egoism mai mare. În acest caz este valabilă afirmația anterioară și anume că nativul trebuie să încerce să gândească pozitiv și să elimine gândirea preconcepută din peisajul său, altfel certurile iscate, discuțiile în contradicție vor avea ca unic scop să îngrede posibilitățile, să limiteze tot ce li s-ar putea întâmpla.

Citește și:  Aspecte și semne în interpretarea unei hărți astrologice

Nativul trebuie să învețe să-și cultive speranța, chiar dacă toată viața sa va fi orientată către superiori sau către cei mai în vârstă din familie. Sănătatea, de asemenea, va sta împotriva nativilor, însă cu puțină grijă totul se rezolvă.

Luna in relatie cu Saturn

Luna în trigon cu Saturn este o poziție favorabilă, aduce cu sine dezvăluirea adevărului, a purității, a sincerității, iar indivizii născuți sub acest context astral vor fi cumpătați, mai prudenți față de alții, deosebit de credincioși, au caracter, nădejde, capacitatea lor de organizare este maximă, obțin posturi foarte mari, importante, care aduc o serie de responsabilități majore în viață.

Însă pe toate planurile și oricât de importante se arată a fi aceste activități, nativii vor avea parte de succes, iar spiritul lor deosebit de răbdător și chiar contemplativ îi poate ajuta. Indicat pentru ei ar fi și să practice anumite metode de meditație, mai ales pentru că au calități meditative.

Luna, simbolul sensibilității noastre, și Saturn, reprezentantul disciplinei și al structurii, formează o combinație profundă în astrologie. Această interacțiune poate aduce lecții valoroase, dar și provocări în viața noastră. Înțelegând această relație, putem naviga mai bine prin emoțiile și responsabilitățile care ne sunt prezentate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.