Luna in relatie cu Saturn

0
276

Luna in relatie cu Saturn va veni cu o serie de restrictii in viata nativului, aducand nu numai necazuri, dar si cateva dezamagiri sufletesti. Nativii nascuti sub acest context astral vor avea o serie de probleme care ii vor intarzia sa avanseze pe toate planurile, vor bate apa in piua, cum s-ar zice, si vor face cateodata din tantar armasar, insa la urma urmei nu este vina lor ca astrele s-au pus asa.

Fie in copilarie nu s-au oferit avantajele necesare pentru a se dezvolta, fie nativul a refuzat la un anumit moment dat o serie de oportunitati, ori nu le-a vazut sau le-a dat nu piciorul, cert este ca totul poate avea la baza si o frica fata de necunoscut, fata de ceea ce nu poate fi premeditat. Indivizii ar trebui sa incerce sa nu mai fie atat de sceptici sa incerce sa lase in urma egoismul si teama, sa nu mai fie rezervati, sa nu mai aiba retineri. Daca nu mai sunt asa de critici si de sceptici, atunci toate se vor aranja foarte bine si vor da un plus de vitalitate in viata, in caz contrar acestia vor fi respinsi si vor genera si celor din jur neincredere, chiar daca ei sunt poate cei mai sinceri, dar se afla in imposibilitatea de a arata acest aspect.

Citește și:  Ascendent in Fecioara

Luna in Opozitie cu Saturn poate sa aduca nefericire in viata si sa implice un egoism mai mare. In acest caz este valabila afirmatia anterioara si anume ca nativul trebuie sa incerce sa gandeasca pozitiv si sa incerce sa elimine gandirea preconceputa din peisajul sau, altfel certurile iscate, discutiile in contradictoriu vor avea ca unic scop sa ingradeasca posibilitatile, sa limiteze tot ce li s-ar putea intampla. Nativul trebuie sa invete sa isi cultive speranta, chiar daca toata viata sa va fi orientata catre superiori sau catre cei mai in varsta din familie. Sanatatea, de asemenea, va sta impotriva nativilor, insa cu putina grija totul se rezolva.

Luna in relatie cu Saturn

Luna in trigon cu Saturn este o pozitie favorabila, aduce cu sine dezvaluirea adevarului, a puritatii, a sinceritatii, iar indivizii nascuti sub acest context astral vor fi cumpatati, mai prudenti fata de altii, deosebit de credinciosi, au caracter, nadejde, capacitatea lor de organizare este maxima, obtin posturi foarte mari, importante, care aduc o serie de responsabilitati majore in viata. Insa pe toate planurile si oricat de importante se arata a fi aceste activitati, nativii vor avea parte de succes, iar spiritul lor deosebit de rabdator si chiar contemplativ ii poate ajuta. Indicat pentru ei ar fi si sa practice anumite metode de meditatie, mai ales pentru ca au calitati meditative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.