Interpretare vis in care apare o negura

0
16
Negura Sursa: stefandaniel-arad.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare o negura. Negura din vis reprezinta ceata din viata reala, insa o ceata metaforica prin care treci iar atunci cand o persoana viseaza ca trece prin negura si apoi iese la lumina inseamna ca ii va fi bine, va reusi sa treaca peste necazuri, sa depaseasca toate problemele si sa isi implineacsa in final viata ca fiind una buna. Daca viseaza ca este pierduta in ceata inseamna ca in realitate va avea parte de un necaz din care nu va mai reusi sa iasa ori ca pur si simplu este pierdut si debusolat in viata, nu stie incotro sa o apuce.

Negura Sursa: stefandaniel-arad.blogspot.com
Negura
Sursa: stefandaniel-arad.blogspot.com

Atunci cand visezi ca cineva te indruma prin negura inseamna ca oricat de greu ti-ar fi in viata reala, nu esti singur, ai prieteni de nadejde care iti sunt alaturi si in plus iti dau sfaturi bune si te indruma pana ajungi la lumina.

In cazul in care visezi ca cineva te trage de mana in negura inseamna ca unii oameni iti pun piedici ca sa nu razbati la lumina, nu vor sa iti fie bine si trebuie sa incerci sa iti dai seama cine iti este adevaratul dusman ca sa nu stagnezi in intuneric, sa reusesti sa treci peste probleme cu bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here