Interpretare vis în care apar pulpe

0
3669
Pulpe, Foto: livinglou.com

Interpretarea viselor în care apar pulpe se face în funcție de tipul acestora. Dacă visezi că prepari pulpe la cuptor înseamnă că vei avea parte de foarte mulți oaspeți la masă, însă aceștia vor fi nepoftiți și nedoriti, e posibil să se ivească multe certuri.

Dacă visezi că mănânci pulpe prăjite și foarte mari înseamnă că te vei răsfăța, vei avea parte de un belșug mare.

Dacă visezi că dezgheți pulpe înseamnă că cei din jur se vor apropia de tine din cauza avuției tale și nu din cauza că ești un om bun sau pentru că ei te apreciază.

Dacă visezi că ți se oferă pulpe crude la masă să mănânci înseamnă că cineva vrea să te trădeze, iar acest lucru îl va face apropiindu-se de tine.

Visele în care apar pulpele pot fi legate de dorințele noastre refulate sau de cum ne percepem propriul corp. Acestea pot fi, de asemenea, simboluri ale puterii și forței.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un zmeu

pulpe de pui

Pulpele însă mai pot fi și echivalentul picioarelor din partea superioară, iar aici semnificațiile sunt mult mai multe având și o tentă sexuală. Dacă visezi că te uiți după pulpele unei femei înseamnă că ai pofte sexuale, visul putând fi chiar unul vulgar, însă poate să reliefeze și o frustrare de-a ta, cât și faptul că te simți neglijat de soție sau de iubită.

Dacă visezi că îți dezgolești pulpele înseamnă că e posibil să ai parte de multe supărări cauzate de aflarea unui secret sau a unui adevăr care ți s-a ascuns multă vreme. Dacă visezi că ești rănit la pulpele de la picioare înseamnă că vei avea parte de foarte multe necazuri cauzate de o călătorie.

Este esențial să ne amintim că interpretarea viselor este foarte subiectivă și diferă în funcție de contextul personal. Dacă visul tău implică și alte simboluri legate de carne, ar putea fi util să explorezi și interpretarea acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.