Interpretare vis in care apar pulpe

0
3581
Pulpe, Foto: livinglou.com

Interpretarea viselor in care apar pulpe se face in functie de tipul acestora. Daca visezi ca prepari pulpe la cuptor inseamna vei avea parte de foarte multi oaspeti la masa insa acestia vor fi nepoftiti si nedoriti, e posibil sa se iveasca multe certuri. Daca visezi ca mananci pulpe prajite si foarte mari inseamna ca te vei rasfata, vei avea parte de un belsug mare.

Daca visezi ca dezgheti pulpe inseamna ca cei din jur se vor apropia de tine din cauza avutiei tale si nu din cauza ca esti un om bun sau pentru ca ei te apreciaza. Daca visezi ca ti se ofera pulpe crude la masa sa mananci inseamna ca cineva vrea sa te tradeze iar acest lucru il va face apropiidun-se de tine.

Pulpele insa mai pot si si echivalentul picioarelor din partea superioara iar aici semnificatiile sunt mult mai multe avand si o tenta sexuala. Daca visezi ca te iti dupa pulpele unei femei inseamna ca ai pofte sexuale, visul putand fi chiar unul vulgar, insa poate sa reliefeze si o frustrare de-a ta cat si faptul ca te simti neglijat de sotie sau de iubita.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un pastrav

Daca visezi ca iti dezgolesti pulpele inseamna ca e posibil sa ai parte de multe suparari cauzate de aflarea unui secret sau a unui adevar care ti s-a ascuns multa vreme. Daca visezi ca esti ranit la pulpele de la picioare inseamna ca vei avea parte de foarte multe necazuri cauzate de o calatorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.