Interpretare vis în care vezi o medalie

0
349

Oamenii care visează medalii trebuie să fie atenți și la alte detalii din vis, pentru că interpretările pot fi diferite în funcție de acestea.

Dacă visezi o medalie înseamnă rușine, faimă rea, neplăceri. O medalie antică arată o mare onoare, cinste și recunoașterea meritelor. Dacă în vis ai rămas doar cu o medalie, înseamnă că vei avea dificultăți la locul de muncă. Pierderea unei medalii în vis, este semn că vei pierde în ceea ce faci, din cauza neîncrederii tale în persoanele din jur.

Dacă visezi că porți o medalie, înseamnă că vei fi glorificat de dușmani. Dacă îți apare în vis un veteran, care poartă multe medalii, poate fi semn că vei întâlni în viața reală o persoană interesantă.

Contează și materialul din care este făcută medalia pentru a alege o interpretare corespunzătoare a visului. Iată câteva exemple de astfel de vise:

 • Dacă în vis medalia este din aur, înseamnă că vei fi tentat să iei o decizie greșită în beneficiul altora. Medalia de aur simbolizează ispita. Dacă primești în vis o medalie de aur de la o persoană pe care nu o respecți, arată că aceasta se amestecă în treburile tale, în viața reală.
 • Visul în care porți o medalie de un auriu strălucitor, arată că vei deveni în curând faimos, însă faima îți poate aduce și bucurii, dar și neplăceri.
 • Dacă medalia din vis este de argint, acest vis prezice situații neplăcute în viața ta. Probabil că vei fi nevoit să depășești aceste situații, oricum să treci prin ele este chiar inevitabil. Problemele pe care le vei avea sunt asociate și cu apariția îndoielilor în comunitatea de afaceri cu privire la realizările tale. Multe dintre ele apar și din cauza unor greșeli pe care le vei face, deci trebuie mai multă atenție din partea ta.
 • Medalii strălucitoare în vis simbolizează noroc care va veni datorită eforturilor din partea prietenilor tăi sau al unor cunoscuți.

Alte interpretări ale viselor cu medalii:

 • O medalie foarte mare în vis simbolizează că vei avea parte de nepoți celebri.
 • Dacă medalia din vis a fost ruptă, arată durere în realitate.
 • O medalie onorifică sau o insignă în vis, arată un premiu pentru persoanele care s-au întrecut în muncă, antrenament, sport sau luptă.
 • O medalie veche în vis, semnifică insultă la locul de muncă.
 • Dacă medalia din vis este antică, vei avea parte de eșecuri din cauza neatenției.
 • Dacă medalia din vis este deteriorată, semnifică evenimente triste în realitate, sau chiar despărțirea de o persoană dragă.
Citește și:  Interpretare vis in care nu mai vrei sa mergi la scoala

Dacă în vis cineva îți acordă o medalie, înseamnă că ești dezamăgit de acțiunile efectuate și munca realizată, iar somnul poate fi singura compensație pentru o asemenea dezamăgire.

Dacă în vis vezi o femeie pe care o recompensezi cu o medalie, înseamnă că vei primi vești bune. Acordarea de medalii în vis, poate prezice și dezamăgire în acțiunile tale viitoare. Dacă oferi o medalie cuiva în vis este semn că vei primi vești bune. Pentru o femeie, medalia pe care ea o visează și o oferă altcuiva, arată că soarta îi va aduce un noroc dubios.

Visul în care o fată singură vede medalii, este semn că va întâlni un tânăr care o va impresiona prin educația sa.

Dacă iei o medalie în vis, arată că în viața reală cineva rămâne repetent.

Interpretări în funcție de zilele săptămânii:

 • Dacă visezi medalii în noaptea de luni, trebuie să te ferești de vecini.
 • Dacă visezi medalii marți, înseamnă că ai un prieten sincer și de nădejde.
 • Dacă visezi medalii miercuri, înseamnă că vei avea anumite probleme la locul de muncă.
 • Dacă visezi medalii joi, este semn că trebuie să te ferești de afacerile cu marile companii.
 • Dacă visezi medalii vineri, probabil vei fi nevoit să minți.
 • Dacă visezi medalii sâmbătă, acest vis prezice pierderea neîncrederii.
 • Dacă visezi medalii duminică, trebuie să fii atent la anumite acuzații.

Dacă visezi că ți-ai pierdut medaliile, în realitate este posibil să-ți pierzi autoritatea și respectul pentru ceilalți. A găsi o medalie veche în vis, este semn de laude și premii care nu au nicio bază. Deși înțelegi aceste lucruri, totuși ești încântat de atitudinea lingușitoare a unor persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.