Descendent in Sagetator

0
2256
Descendent in Sagetator

Nativul cu descendent in Sagetator implica o mare retinere in ceea ce priveste angajarea in parteneriate, avand in vedere ca in special pe cel din cadrul unei casnicii il considera a fi un fel de inchisoare. Totodata, daca va fi prins intr-o astfel de conjuctura, atunci o va face foarte tarziu fata de restul lumii, deoarece isi da seama in cele din urma ca are nevoie, nu de un partener care sa-l retina, ci de siguranta, de companie. Iar daca va fi prins, trebuie sa fie lasat sa respire, sa isi faca mendrele asa cum viseaza, cum poate si cum spera.

Flexibilitatea este primordiala intr-o casnicie pentru acest nativ, libertatea de asemenea, desi va fi destul de norocos, pentru ca va atrage numai parteneri care au aceleasi nevoi. Partenerul sau nu numai ca va fi caracterizat prin nevoia de libertate, insa va fi caracterizat si prin nevoia de a face multe calatorii, de optimism, iar in cele din urma va sfarsi prin a avea un partener gasit printre straini, cu care unirea va fi adesea instabila.

Nativul cu descendent in Sagetator isi va cunoaste cel mai probabil perechea intr-o calatorie, intr-un mediu legat de cele sfinte, de scoala sau chiar intr-un mediu mai plin de viata, la o petrecere sau o aniversare. Perechea pe care o va gasi in acest sens va fi una ce simbolizeaza un ghid pentru acest nativ, deschizandu-i acestuia pofta pentru a experimenta latura filozofica a existentei, latura spirituala, fiind un visator de neschimbat, care aspira la perechea ideala, perfecta din unele puncte de vedere.

Citește și:  Cum seduci barbatul Varsator

Sagetator

Ceea ce va gasi in circumstantele precizate anterior e posibil sa-i implineasca toate nevoile. Totodata, acest nativ cu descendent in Sagetator are nevoie si de o persoana matura, care sa stie cum sa fie copil toata viata, sa guste din placerile vietii, fara limite, hazardandu-se in fata situatiilor dificile la care este supus. Dar nu va avea probleme, deoarece partenerul pe care il va atrage va fi unul plin de umor, pe care toata lumea il place, jovial, insa care ofera si un grad de protectie ridicat.

Nu trebuie sa uitam si faptul ca nativul cu descendent in Sagetator este caracterizat si el prin simtul umorului, desi este foarte schimbator, avand o permanenta nevoie de a simti noul, schimbarea continua, acestuia fiindu-i recomandat un reprezentant al invatamantului, al bisericii sau al oricarei forme de educatie. De exemplu, ar putea sa accepte parteneriatul intr-un cuplu cu o persoana care preda o limba straina, cu un explorator, cu un geograf, ori cu persoane care lucreaza in turism, in relatii internationale, in comert exterior, agentii de voiaj, transporturi. Partenerul ideal este cu siguranta un nativ nascut sub semnul zodiei Sagetator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.