Interpretare vis in care apare o amputare

0
2114
Interpretare vis in care apare o amputare

Interpretarea viselor in care apare o amputare. Atunci cand visezi ca ti se face o amputare inseamna ca esti plin de frustrari, ai o stare de nervi foarte mare, de ura chiar fata de ceea ce te inconjoara, pentru ca simti ca ceva iti lipseste iar acel ceva este esential pentru ca tu sa poti reusi in finalizarea unui plan.

Amputarea din vis mai poate simboliza si faptul ca trebuie sa incerci sa renunti la ceva din viata ta care iti face foarte mult rau, poate chiar la o persoana, ori la un obicei care iti dauneaza, sau trebuie sa lasi ceva in urma care nu-ti mai este de ajutor, mai mult de incurca.

Visul in care are loc o amputare poate fi mai bine inteles si in functie de zona corpului in care are loc acea amputare, deci daca pierdeti un picior, trebuie sa consultati si simbolul acestui cuvant.

amputatie

De multe ori amputarea din vis poate insemna si o foarte mare pierdere financiara desi unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi o amputare facuta la medic inseamna ca e posibil sa castigi mai multi bani.

Citește și:  Interpretare vis in care apare „a traversa”

Pe de alta parte, in cazul in care iti pierzi o parte a corpului in vis mai poate inseamna si faptul ca e posibil sa fii implicat intr-un accident, sa fii ranit, poate si pe plan sentimental nu doar fizic, dar visul mai poate inseamna si ca vei scapa de toate problemele si in sfarsit in viata ta se instaleaza linistea.

Amputarea din vis se mai poate referi si la faptul ca persoana pe care o iubesti nu-ti poate raspunde cu aceleasi sentimente iar din acest motiv esti ranit foarte tare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.