Interpretare vis in care apare un schelet

0
7454
Interpretare vis in care apare un schelet

Interpretarea viselor in care apare un schelet. Atunci cand visezi un schelet inseamna ca averea ti se va spori, vei avea parte de o posibila mostenire, poate chiar castigi la loterie sau cineva iti face un cadou substantial, ori ti se mareste salariul ori primesti un bonus deoarece activitatea ta in cadrul companiei este foarte buna. Scheletul din vis este in general un motiv de bucurie deoarece situatia ta financiara nu va cunoaste decat urcusuri.

Puteti consula si simbolurile pentru cuvintele „oase”, „catacomba”, „craniu” etc.

Se mai spune ca scheletul din vis prevesteste o mostenire de la o ruda indepartata, daca este de animal el va aduce in viata ta multa singuratate si tristete, poate stari de anxietate, daca visezi un schelet care merge inseamna ca ai o taina pe care nu vrei sa o afle nimeni, daca visezi un schelet de om inseamna ca iti faci probleme in legatura cu situatia ta materiala iar daca visezi ca vorbesti cu un schelet inseamna ca vrei sa te destainui unei persoane deoarece ai prea multe presiune spirituala.

Citește și:  Interpretare vis in care distrugi ceva la care ai muncit mult sa il realizezi

In cazul in care visezi ca vorbesti cu un schelet se mai spune si ca in curand vei avea un prieten foarte bun care te va aprecia mult. Daca visezi un schelet micut inseamna ca vei avea castiguri mici iar daca visezi un schelet mare inseamna ca vei avea castiguri de proportii. In cazul in care visezi un schelet acesta mai prevesteste si foarte multe necazuri cu sanatatea, care se pot sa fi ein stransa legatura si cu un deces.

De regula majoritatea talmacirilor de vise in care apar schelete sunt negative aducand multe tensiune in casa, certuri cu familia, intre soti mai ales, cazurile bune fiind numai cele mentionate anterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.