Interpretare vis in care apare inec/ inecat/ inecand

0
8025
Interpretare vis in care apare inec inecat inecand

Interpretarea viselor in care apare inec/ inecat/ inecand. Atunci cand visezi ca te ineci inseamna ca toate trairile tale sunt foarte mari, mult peste tine si nu iti mai dau pace, e posibil sa cazi intr-o extrema depresiva, sa nu iti mai poti reveni, poate din cauza unei iubiri neimpartasite sau din cauza unor sentimente negative foarte puternice.

Tot in acest context se mai poate spune si ca te lasi coplesit de probleme, nu mai reusesti sa le faci fata, totul te darama si nu ai nici un ajutor, treci printr-o mare criza emotionala, esti frustrat, poate obosit, mult prea lipsit de energie, ti-e teama sa nu esuezi in ceea ce faci si din acest motiv te consumi foarte tare.

Daca visezi ca cineva iti intinde mana in moment ce te ineci inseamna ca cineva isi va oferi ajutorul ca sa te scoata din acest moment de cumpana.

In cazul in care visezi ca esti salvat de la inec inseamna ca vei avea parte de o perioada de relaxare, reusesti sa iti iei un timp liber numai pentru tine si in cazul in care visezi ca te ineci cu un os inseamna ca cineva iti aduce multe obstacole marunte in viata insa care pot fi foarte primejdioase pentru tine.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un orb/ orbire/ a orbi

Atunci cand visezi ca cineva te salveaza de la inec inseamna si ca reusesti sa te detasezi, sa nu mai faci nimic pentru cei din jur, ci numai pentru tine, vrei sa te rupi de toate problemele, te calmezi dupa ce ai avut multe probleme sentimentale, reusesti sa devii rece si detasat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.