Interpretare vis in care ai gandaci in casa si nu mai poti sa scapi de ei

0
4342
Interpretare vis in care ai gandaci in casa si nu mai poti sa scapi de ei

Interpretarea viselor in care ai gandaci in casa si nu mai poti sa scapi de ei reflecta in general si cam in toate traditiile cam acelasi lucru, aceeasi situatie.

Mai exact, visul simbolizeaza niste efete negative in viata ta, poate sa fie vorba de niste persoane care nu iti aduc niciun folos ci doar pagube, poate sa fie vorba de o situatie specifica din familie sau de la locul de munca sau chiar o stare nefericita a relatiei in care te afli in prezent.

Visul are un spectru larg de interpretare si simbolistica insa din fericire este limitat de casa aparuta in vis. Astfel, daca visezi ca actiunea se petrece doar in casa ta este un semn ca interpretarea este mult mai restransa si se axeaza in principal pe actiunile tale personale sau care au legatura cu familia sau cu afacerea, sau activitatea personala.

Daca visezi ca iti gasesti camera de dormit plina cu gandaci reflecta faptul ca in curand o sa te imbolnavesti sau mai bine zis esti predispus(a) la boli. De asemenea, aceasta scena poate simboliza si pericole la adresa relatiei pe care o ai cu iubita sau cu sotul – sotia.

In situatia in care visezi multi gandaci misunand prin bucatarie este un semn care arata ca iti sunt in pericol afacerile sau banii, iti este primejduita munca la serviciu, ai multi dusmani care iti praduiesc sporul muncii tale.

S-ar putea ca sa ai pagube si lipsuri in casa, o sa urmeze eventual o perioada destul de dificila in care va trebui sa renunti impreuna cu familia la multe placeri si la multe concedii sau alte distractii.

Citește și:  Interpretare vis in care gasesti in patul tau multi gandaci negri

gandaci in casa

Totodata asemenea vis poate semnifica si furturi, te anunta sa fii atent la persoanele cu care esti in contact sau care iti vor intra prin casa.

Visul atrage atentia si la persoanele apropiate care nu sunt sincere, reflecta multa prefacatorie si barfe.

Daca visezi ca mergi prin casa si vezi gandaci urcandu-se pe pereti este un semn ca se vor destrama anumite relatii cu parteneri de afaceri sau relatii colegiale.

Tot in acelasi context se mai spune ca a visa gandaci pe pereti insemna ca anumite intelegeri vor cadea, se vor degrada datorita neincrederii reciproce, sau, intr-un alt context, se pare ca asemenea scena prefigureaza certuri in casa si care vor afecta stabilitatea familiei tale.

Daca visezi ca te plimbi prin casa ta si vezi gandaci pe trepte sugereaza faptul ca un anumit proiect de serviciu, sau plan de afaceri ori cariera ta personala sunt puse in pericol de anumite persoane, esti invidiat(a) si exista posibilitatea sa intalnesti piedici din partea unora in calea afirmarii tale profesionale.

De asemenea, in cazul in care gasesti gandaci in beciul casei simbolizeaza oarecum o primejdie la adresa stabilitatii financiare, sau altfel spus exista pericolul de a ti se risipi o parte din avere sau din agoniseala familiei tale.

Se mai poate intampla sa visezi ca te urci in pod si vezi o multime de gandaci misunand in voie, fapt ce semnifica o inrautatire a unei stari precare deja existente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.