Interpretare vis în care vezi pene

0
423

A găsi pene de pasăre în vis, este semn că vei participa la un eveniment, care va avea o semnificație specială pentru tine. Dacă penele sunt albe, este semn de sărbătoare.

Dacă penele sunt negre, înseamnă că experiențele pe care le vei trăi sunt profunde.

Dacă în vis vezi multe pene diferite, este semn de bucurie.

Dacă scrii cu o pană în vis, înseamnă că vei primi vești importante pentru tine, în curând. Penele care zboară în vis, fiind duse de vânt, sau penele împrăștiate la pământ, arată că ceva bun se va schimba în rău.

Penele au fost de mult timp asociate cu libertatea, spiritualitatea și conexiunea cu universul. Visul tău poate sugera o eliberare sau dorința de a zbura departe de probleme. În plus, dacă te gândești la sursa penelor, păsările dețin semnificații puternice în interpretarea viselor.

De exemplu, dacă visul tău include nu doar pene, ci și păsări, interpretarea poate fi mult mai complexă. Dacă ești curios despre cum păsările influențează visele, poți afla mai multe în articolul nostru despre interpretarea viselor în care vezi păsări de curte.

Alte interpretări ale acestor vise despre pene:

  • Dacă visezi cum cad pene multe în jurul tău, este semn că vei avea parte de necazuri în viața reală, dar acestea vor fi ușor de suportat și depășit.
  • Dacă penele din vis sunt negre, înseamnă că vei avea de depășit diferite probleme. Visul prezice și o dragoste neîmpărtășită.
  • Visul despre pene de struț prezice succes în societate, obținut însă prin mijloace necinstite sau dubioase.
Citește și:  Interpretare vis in care nu poti retrage bani de la bancomat

pene

  • Penele de pui în vis simbolizează supărări mici, care vor trece rapid. Acest vis este totuși de bun augur, poate prezice și noroc.
  • Dacă visezi pene de vultur, înseamnă că toate aspirațiile tale se vor împlini.
  • Penele maro în vis simbolizează fapte despre afacerea sau familia ta.
  • Penele de gâscă în vis semnifică pierderi în viața reală, care nu pot fi evitate.
  • Dacă visezi o pană de scris, este semn că vei avea parte de ceva neplăcut, dar și amuzant în același timp. Pana de oțel în vis, este semn de aprobare, sprijin din partea unor persoane dragi sau a unor prieteni. Dacă visezi o pană de aur, este semn de succes, dar și dificultăți și probleme.
  • Dacă în vis vezi pene decorative, este semn că vei avea o viață agitată și tumultuoasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.