Interpretare vis in care te strange in brate un demon

0
711
Interpretare vis in care te strange in brate un demon

Interpretarea visului in care te strange in brate un demon face referire la o situatie de opozitie, de confruntare intre doua concepte, doua pozitii, doua vointe fundamental opuse. Daca cineva viseaza asemenea lucru e un semnal de intrare intr-o confruntare dura care poate fi chiar si de natura spirituala la urma urmei.

Mai inseamna ca te confrunti cu un dusman redutabil, foarte puternic si care tinde sa-si impuna prin orice mijloace vointa asupra ta, sa te anihileze sau sa te puna in imposibilitatea de a actiona normal. Privit din alta perspectiva visul acesta poate insemna si propria ta imagine negativa de care vrei sa te debarasezi.

Vrei sa scapi de tot ce e rau in caracterul tau insa faptul ca te strange in brate e un semn ca nu ai prea multe sanse in prezent. Inseamna egoismul feroce, lenea extrema, ispitele rele, rautatea intruchipata, gandirea negativa asupra oricarui lucru sau asupra oamenilor cu care esti in contact, lipsa sentimentului de mila, limitarea in orice gandire sau actiune.

Daca ai de gand sa incepi o afacere si visezi asa ceva e un semn de pericol, s-ar putea ca lacomia dupa bani sa te transforme de o asemenea maniera incat sa devii insensibil la ce se intampla in jurul tau, poti sa iti ranesti prietenii sau pe cei din familie.

demon care vrea sa prinda un copil

Daca demonul are trasaturile unei persoane cunoscute exista posibilitatea ca acea persoana sa aiba o influenta profund negativa asupra ta si sa nu iti dai inca seama deoarece este o persoana prefacuta, care stie sa joace teatru foarte bine. Pur si simplu te manipuleaza prin sugestie si tu poti avea impresia ca actiunile tale sunt rodul propriei tale gandiri cand de fapt lucrurile nu stau deloc asa.

Citește și:  Interpretare vis in care esti fortat sa faci ceva ce nu vrei

Daca in vis recunosti trasaturile unei  prietene sau iubite in atitudinea sau aspectul demonului atunci sunt sanse sa se foloseasca de tine, sa fie o persoana total materialista si tu sa nu fi bagat de seama nimic.

Visul este ca un avertisment in legatura cu rautatea ascunsa din oameni, cu malitiozitatea in starea ei cea mai crasa iar in acest caz cea mai buna atitudine este sa incerci sa iti dai seama despre cine ar putea fi vorba si sa indepartezi acel personaj din preajma ta sau macar sa eviti pe cat posibil contactul direct cu acea persoana. Poate sa fie cineva din familie chiar, este o posibilitate ca sa fie chiar iubita  ta – (iubitul) tau.

Daca recunosti trasaturile unui om important, un politician sau un presedinte, atunci inseamna ca sistemul din care face parte sau pe care il reprezinta este unul imoral, rau, inuman insa este bine camuflat cu vorbe frumoase.

Nu in ultimul rand, visul in care vezi un demon care te strange in brate poate sa faca aluzie la ceea ce unii interpreti ar traduce ca fiind lucrul necurat cu spiritele, practicile magiei negre asupra oamenilor. In aceasta situatie scenariul se schimba putin caci cauza este cu totul alta si anume influenta unui dusman de moarte prin apelarea la practici oculte, la vraji si alte metode necurate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.