Interpretare vis in care urci multe trepte si ti-e greu

0
2174
Interpretare vis in care urci multe trepte si ti-e greu

Interpretarea viselor in care urci multe trepte se refera in general la avansari intr-un domeniu sau in viata, ilustreaza pasii calculati pe care ii faci sau ii vei face.

Daca iti apar in vis mai multe trepte pe care urci atunci in realitate ai o linie ascendenta intr-o intreprindere particulara sau intr-o activitate profesionala, visul face trimitere in majoritatea cazurilor la situatii in care o sa reusesti sa depasesti niste obstacole pentru a trece mai departe.

Visul in care urci mai multe trepte abrupte sugereaza ideea unor pasi mai dificili pe care o sa ii faci in activitatea ta profesionala, o sa ai “hopuri” insa se pare ca o sa depasesti dificultatile pana la urma.

Mai interesanta este ipostaza in care pasesti pe niste trepte ce urca in spirala, se spune ca simbolizeaza un inceput foarte promitator si plin de impliniri.

Visul in care urci multe trepte de piatra este un semn ce prevesteste greutati mari care te vor impovara peste masura, va trebui sa depui multa munca si efort pentru a le depasi, insa in acelasi timp sugereaza o constructie durabila, o realizare ce va ramane in timp.

Daca in vis iti apar in fata trepte multe si urci fara sa vezi capatul sau fara sa ai vreo idee incotro te duc inseamna ca in realitate iti este foarte greu sa intuiesti finalitatea unei activitati, faci ce trebuie facut mai mult din instinct si cu speranta ca totul va fi bine, vei ajunge cumva acolo unde ti-ai propus.

extrem de multe trepte

In plan spiritual treptele urcate denota o inaltare sau o intelegere a unor aspecte pana acum neclare, visul te anunta ca o sa iti lamuresti in curand unele concepte sau filozofii de viata care iti pareau adevarate enigme.

Citește și:  Interpretare vis in care te plimbi pe un drum de aur

Daca in viata reala in ultima vreme te-ai chinuit sa iti rezolvi problemele de natura materiala sau ai mici nemultumiri la serviciu asemenea vis este un semn de speranta, ar trebui sa te bucure deoarece prevesteste schimbarea in bine si ocazii norocoase, chiar si in cariera ta se vor intampla lucruri frumoase, te poti astepta la o avansare sau o recunoastere mai deosebita.

In general urcatul treptelor ilustreaza de fapt o schimbare in bine, etape trecute cu brio, pasi metodici si calculati, reflecta lucrul facut organizat, pe etape, are mai mult de-a face cu gandirea logica si gandirea dinaintea faptei. Visul denota mai mult pragmatism decat lucruri intamplatoare, tocmai de aceea este mai degraba un mesager al reusitei bine calculate.

Daca in vis iti apar niste trepte mai subrede, din lemn de exemplu, atunci s-ar putea ca sa nu stai prea bine la capitolul hotarare, s-ar putea sa eziti in multe situatii si asta nu este un semn bun deloc, mai degraba visul te anunta ca poti comite greseli din cauza unor simple ezitari si sa se duca de rapa tot ce ai planificat.

Daca in vis iti apar multe trepte pe care le urci intr-o cladire mare si luminoasa este un semn foarte pozitiv, o sa ai noroc si spor in ceea ce faci sau in ceea ce o sa iti propui in viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.