Interpretare vis in care apare o atingere

0
1696
Interpretare vis in care apare o atingere

Interpretarea viselor in care apare o atingere. Atunci cand visezi o atingere placuta inseamna ca simti nevoia sa fii iubit, vrei afectiune si atentie mai multa de la cei din jur, ori e posibil sa ai parte de sanatate dupa o perioada plina de necazuri si boli.

Atunci cand visezi o atingere care iti creeaza o stare de disconfort inseamna ca vei avea parte de neplaceri, esti agitat si simti ca nimeni nu se intereseaza de tine, insa tu vrei sa fii protejat si iubit, esti obosit si anxios din acest motiv, nu mai vrei sa incerci nimic.

In cazul in care visezi ca atingi ceva in treacat cu mana inseamna ca e posibil sa reusesti sa iti indeplinesti scopul in viata, avand totodata senzatia ca e buna directia in care te indrepti, reusesti sa pui capat unei situatii tensionate.

Pe de alta parte daca visezi ca ti-e frica sa atingi ceva sau sa fii atins de cineva inseamna ca ti-e teama sa te implici in relatii emotionale, totul avand la baza frica fata de un posibil esec, ori ca esti frustrat fata de persoanele de sex opus.

Citește și:  Interpretare vis in care apare parada

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.