Interpretare vis in care apare un vaccin

0
2732
Interpretare vis in care apare un vaccin

Interpretarea viselor in care apare un vaccin. Atunci cand visezi ca ti se face un vaccin inseamna ca vei reusi intr-un proiect care se bazeaza pe fortele tale si pe puterea ta, vei avea foarte mult succes, iar atunci cand in vis iti apare o persoana care este vaccinata inseamna ca in realitate tu tii prea mult la persoana respectiva insa de fapt ea nu merita atentia ta.

Atunci cand visezi ca vrei sa faci un vaccin cuiva inseamna ca in realitate acea persoana va fi trasa de maneca de tine, ii vei atage atentia deoarece a gresit cu ceva fata de tine.

vaccin

Daca visezi ca fugi de un vaccin se spune ca fugi de responsabilitati iar daca visezi ca vrei sa iti faci un vaccin si nu are cine inseamna ca incerci a rezolvi o problema insa nimeni nu e de partea ta si asta te deprima.

Vaccinul din vis, avand in vedere ca este o intepatura poate sa sugereze si faptul ca multi oameni te barfesc, vor sa te faca de ras, iti fac mult rau pe la spate si tu ii consideri prieteni, crezi ca poti avea incredere in ei, insa in cele in urma iti dai seama si reusesti sa ii indepartezi.

Citește și:  Interpretare vis in care apare ghimpi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.