Interpretare vis in care esti batut foarte tare de niste delincventi

0
397
Interpretare vis in care esti batut foarte tare de niste delincventi

Interpretarea viselor in care esti batut foarte tare de niste delincventi se refera la situatii in care vei avea de pierdut ceva, trebuie sa iti schimbi comportamentul sau gandirea fata de ceva sau cineva.

Daca visezi ca esti batut(a) de niste delincventi atunci in realitate ar trebui probabil sa iti ajustezi pe alocuri comportamentul tau, ceva iese din tiparul normal si nu convine unora, poate este nevoie sa iti schimbi putin felul in care privesti o stare de lucruri, sa iti imbunatatesti aspectele neglijate.

Visul in care iei bataie de la niste delincventi poate sa ilustreze in alte cazuri nevoia de control asupra propriilor actiuni, pe undeva exista un mic abuz din partea ta fara sa iti dai seama, fii atent(a) la ce spui sau ce faci, incearca sa privesti lucrurile asa cum sunt.

Daca visezi ca te bat niste delincventi exprima nevoia urgenta de a reveni la o atitudine conforma cu standardele, in curand cineva s-ar putea chiar sa iti atraga atentia mai sever ca nu faci bine ceea ce faci, schimba-ti paradigma in care traiesti, accepta pe altii asa cum sunt, nu forta lucrurile in directia dorita de tine daca observi ca ceilalti nu sunt de acord.

A bate in vis simbolizeaza a-ti impune prin putere vointa asupra altora, fie prin forta mentala sau prin cea fizica, reprezinta un caz de abuz sau fortare la maxim a unei situatii. In aceasta ordine de idei s-ar putea spune ca niste persoane o sa incerce sa te abata intr-o directie ce nu este corecta, lupti impotriva unei ordini.

bataie de strada

Visul din aceasta perspectiva are o explicatie mult mai facila si simbolizeaza nesupunerea la unele norme sociale sau perticulare, visul in care te bat niste delincventi poate sa exprime de fapt propria ta nesupunere, rebeliunea impotriva cuiva, neacceptarea unei situatii si respingerea ei cu toate fortele.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi ceva alb

Delincventii in vis simbolizeaza exact aceste aspecte, nesupunere, lupta impotriva curentului principal, ignorarea legilor or a normelor de conduita general acceptata, impunerea propriilor coduri vis a vis de libertatea de actiune sau gandire.

Privit din acest unghi visul in care esti batut(a) de niste delincventi reprezinta viziunea generala pe care o ai fata de situatia ta actuala, o viziune ce se afla probabil la extrema cealalta si tinzi cu toata fiinta de a schimba felul tau de viata.

Daca in realitate nu iti convine deloc locul de munca sau situatia din familie, ori poate nu iti convine relatia plictisitoare in care te afli, visul reflecta frustrarile mari ce au rezultat din toate aceste stari care nu sunt armonizate cu felul tau de a fi, esti o fire mai razvratita si nu o sa accepti in ruptul capului ca cineva sa iti mai impuna vreo regula, o sa incerci de acum incolo sa faci cum te taie capul, nu neaparat ca o sa recurgi la prostii dar cel putin o sa te straduiesti sa imprimi vietii tale o doza din personalitatea ta.

Visul in care esti batut(a) de niste delincventi poate alteori sa reflecte si unele conflicte de idei sau viziuni mai ample pe care o sa le ai in cercul tau de prieteni, te lupti din rasputeri sa nu faci ce fac ceilalti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.