Interpretare vis in care te scalzi intr-o balta sau lac

0
7619
Interpretare vis in care te scalzi intr-o balta sau lac

Interpretarea viselor in care te scalzi intr-o balta sau lac simbolizeaza in general stari de multumire sau fericire in multe situatii, tema fiind atat de larga poate sa atinga si alte aspecte mai personale insa, in primul rand, reflecta o stare de bine, o curatire de aspectele negative care iti influenteaza viata in acest moment.

Daca visezi ca te scalzi intr-un lac este un semn de terminare a problemelor cu care te confrunti si care te-au epuizat in ultima perioada de timp, visul prevesteste incheierea unor dificultati ce te-au apasat sau reflecta starea de multumire in urma terminarii cu bine a unui proiect sau plan.

faci baie in lac

Daca esti un om de afaceri si visezi asa ceva atunci in curand o sa scapi de toate datoriile si afacerea pe care o ai o sa capete un nou avant, mult mai puternic si mai durabil.

De asemenea, visul in care faci baie intr-un lac sau o balta valurita semnifica faptul ca s-ar putea sa scapi de o relatie sentimentala care mai mult te-a agitat si ti-a produs necazuri decat sa iti aduca liniste sufleteasca.

Daca visezi ca te scalzi intr-un lac murdar atunci se poate ca in realitate sa te imbolnavesti foarte repede si fara veste, nu o sa existe semne preliminare care sa te anunte de aparitia vreunei afectiuni ci totul o sa se petreaca dintr-o data.

In cazul in care te scalzi intr-un lac limpede cristal atunci este mai mult ca sigur ca o sa ti se implineasca o mare dorinta sau o sa duci o viata foarte linistita, cel putin pentru o perioada de timp.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi o lupă de sticlă

Visul in care faci baie intr-un lac sau intr-o balta rece ca si ghiata semnifica racirea unor sentimente fata de cineva, fata de o iubita – un iubit – se poate ca in curand sa apara o discutie mai aprinsa in cuplu si sa va despartiti pentru o vreme, nu neaparat definitiv, visul reflecta in aceasta situatie o animozitate mai indelungata.

Daca visezi ca te scalzi intr-un lac sa o balta foarte curata si cu apa foarte linistita este un semn de prietenie statornica sau relatie de cuplu foarte trainica ce poate sa duca chiar si la cununie. In cazul in care esti implicat(a) intr-o astfel de relatie amoroasa s-ar putea ca sa ai o propunere de a legaliza prietenia in cuplu.

baie in lac

Se mai poate intampla sa legi o prietenie foarte puternica si durabila cu o persoana necunoscuta pe care o sa o inalnesti in scurta vreme si cu care o sa iti dai seama ca ai foarte multe in comun, aveti subiecte comune de discutat, hobby – uri comune si tabieturi asemenea.

Daca visezi ca faci baie intr-un lac cu apa mica atunci s-ar putea sa ai surprize din partea perechii tale, este posibil sa afli ca mai are o legatura sentimentala cu cineva sau pur si simplu nu mai doreste continuarea relatiei cu tine.

Visul in care te scalzi intr-un lac tulbure mai poate sa semnifice si piedici in afaceri sau situatii inselatoare care te vor descumpani pentru o vreme si este posibil ca sa ai si pierderi materiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.