Interpretare vis in care apare o guta

0
97
Interpretare vis in care apare o guta

Interpretarea viselor in care apare o guta. Atunci cand visezi guta inseamna ca vei intampina foarte multe piedici in calea fericirii, e posibil sa nu mai ai parte de perioade frumoase in viata o buna parte de vreme. Pe de alta parte atunci cand visezi ca ai guta e posibil sa cunnosti unii oameni care te incetinesc in obtinerea succesului, nu te lasa sa avansezi si iti odoresc numai raul.

Atunci cand visezi ca esti bolnav de guta se mai spune ca toate aspectele din viata ta vor lua o intorsatura buna numai in cazul in care stii la ce trebuie sa renunti si ce trebuie sa faci ca sa poti fi iar sanatos. Totdata se mai poate vorbi in acest context si de faptul ca ai multe vicii si trebuie sa renunti la ele daca vrei sa iti mearga bine in viata.

Atunci cand visezi ca suferi de guta visul mai poate fi talmacit si din punct de vedere psihologic, el referindu-se la faptul ca cineva din viata are un temperament tare ciudat, copilaresc, care uimeste si dezgusta in acelasi timp, se mai poate vorbi chiar si de pierderea unei mari sume de bani, ori de o perioada de exasperare, de oboseala cronica sau de certuri.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o minciuna

Insa guta din vis mai poate arata pur si simplu si emotiile, trairile pe care le-ai avut in ziua cu pricina avand in vedere ca e posibil sa fi fost una foarte grea, incarcata din punct de vedere emotional, in care desigur te-ai descurcat foarte bine si ai comunicat perfect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.