Interpretare vis in care faci ceva ilegal si esti prins de politie

0
2219
Interpretare vis in care faci ceva ilegal si esti prins de politie

Interpretarea viselor in care faci ceva ilegal si esti prins de politie se refera la situatii in care o sa reusesti in cele din urma sa treci de niste probleme, o sa depasesti niste neajunsuri.

Daca visezi ca ai facut o ilegalitate si te prinde politia inseamna ca in viata reala o sa reusesti in scurt timp sa iti achiti anumite obligatii fata de cineva care ti-a facut un serviciu sau care in scurt timp o sa iti faca o favoare.

Daca visezi ca esti prins de politie dupa ce ai facut un lucru ilegal este posibil sa reflecte faptul ca in viata reala esti pe cale sa comiti o greseala, in curand o sa intalnesti o situatie care poate sa te puna intr-o lumina foarte nefavorabila.

De asemenea, visul in care te prinde politia poate sa reflecte imposibilitatea de a-ti tine promisiunile fata de o persoana, semnifica imprejurari care te vor impiedica sa duci la bun sfarsit niste angajamente la locul de munca. In cazul in care stai cam prost cu unele sarcini de la serviciu atunci visul este un semn care te anunta ca s-ar putea sa ai penalizari sau mustrari din partea sefilor sau a colegilor.

In aceeasi ordine de idei visul in care esti prins(a) de politie reflecta un eveniment care te va opri de la savarsirea unei fapte imorale asupra altora, un asemenea vis este un semn ca trebuie sa te opresti de la o actiune pe care o planuiesti in curand, s-ar putea sa ai un comportament ofensator fata de o situatie sau fata de niste personaje.

Citește și:  Interpretare vis in care apar multe dulciuri sau prajituri

prins de politie

Daca visezi ca faci ceva ilegal si te prinde politia ilustreaza in alte interpretari si o rivalitate ascunsa deocamdata, se pare ca ai un dusman ascuns care iti pandeste miscarile si abia asteapta sa ramai descoperit(a). La fel de bine se poate spune ca tu reprezinti un dusman pentru altcineva, o persoana din anturajul tau te considera periculos(oasa) in anumite circumstante.

Daca visezi asa ceva este posibil ca in viata reala o persoana in care ai incredere sa incerce sa te atraga in activitati care nu iti sunt pe plac, se poate ca in curand sa te invite cineva intr-un anturaj care nu este deloc pe placul tau, te simti incomod in preajma anumitor personaje.

Daca visezi ca esti prins(a) de politie pentru un lucru ilegal atunci s-ar putea ca in scurt timp sa traversezi o perioada destul de tulbure din punct de vedere sentimental, o sa ai niste necazuri sufletesti sau o sa te apuce un dor mare de cineva drag. In acelasi timp visul sugereaza ideea ca o sa depasesti cu bine problemele sentimentale si cele care o sa se iveasca in planul familial unde s-ar putea isca unele discutii in virtutea unor probleme vechi si nerezolvate.

Daca visezi ca fugi de politie dar te prinde este un semn ca in realitate fugi de anumite probleme intime sau te faci ca nu observi ca ai anumite probleme de ordin psihologic. S-ar putea ca in curand sa iti dai seama ca ai gresit enorm intr-o relatie cu cineva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.