Interpretare vis in care apare imbratisare/ imbratisat

1
23956
Interpretare vis in care apare imbratisare imbratisat

Interpretarea viselor in care apare imbratisare/ imbratisat. Atunci cand visezi ca cineva te ia in brate sau te imbratiseaza inseamna ca e posibil sa primesti multe daruri sau sa te vezi cu persoane cu care nu te-ai mai vazut de multa vreme.

Imbratisarea din vis mai sugereaza si nevoia de afectiune, nevoia de atentie de la cei dragi. Atunci cand visezi ca esti luat in brate inseamna si ca simti nevoia sa te refugiezi in bratele cuiva, vrei sa evadezi si sa te simti ocrotit, sa nu te mai deranjeze nimeni, sa primesti fara sa oferi nimic in schimb, simti nevoia sa fii rasfatat.

In cazul in care visezi ca tu iei in brate pe cineva inseamna ca vei oferi multa afectiune celor din jur si intelegere, ii vei proteja si ocroti.

Citește și:  Interpretare vis in care apare „a sari”

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua. Am visat ca am mers sa o imbratisez pe cumnata mea care statea jos pe scari si plangea si mi-a zis ca asa simte nevoia sa planga. A zis sa o strang mai tare. I-am zis ca simt nevoia sa o imbratisez si sa o protejez si pe ea si pe copilasul ei. Oare ce semnificatie are acest vis?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.