Soarele în relație cu Venus

0
285
Soarele in relatie cu Venus

Când Soarele este în conjuncție cu Venus se creează o infuzie de fericire, de veselie, toate vibrațiile pozitive fiind trezite la viață, iar tot ce ar putea însemna rău devine astfel bun. Pentru ca această influență să fie trezită în totalitate, trebuie ca nativul să încerce să trăiască mai mult individual la nivelul naturii sale, decât personal. În aceeași ordine de idei, putem spune și că afacerile vor fi afectate pe moment, ele putând fi oarecum legate de plăceri de succes, de fericire în toate activitățile.

Relația dintre Soare și Venus este adesea privită ca una dintre cele mai armonioase și benefice în astrologie. În timp ce Soarele reprezintă esența noastră și identitatea de bază, Venus guvernează atracția, frumusețea și valorile noastre.

Când aceste două planete colaborează, ele pot aduce lumina și frumusețea în prim planul vieții noastre, influențând modul în care ne exprimăm afecțiunea și aprecierea față de ceilalți.

Arta sau înclinațiile nativului pentru artă vor ocupa de asemenea un rol esențial, ea putând fi acumulată și folosită în cele din urmă, asociindu-se cu multă încredere cu cei din jur. Au în viață fericire și lumină sufletească, se atașează foarte mult de muzică, de dans, de artă, de poezie, ei sunt niște fascinanți și fascinați ai frumosului.

Citește și:  Cum seduci bărbatul Leu

Apare și o conjunctură favorabilă pentru căsătorie fără pic de probleme, intervine extravaganța partenerului ori a nativului în cauză. Din păcate, dacă se află în Scorpion, nu va putea să se bucure de aspect moral, iar dacă se află în Pești atunci vor apărea foarte multe excese și o serie de tendințe către dependențe. Acest aspect astral însă întărește constituția, duce la creșterea popularității, ajută interacțiunea socială, iar prin urmare persoana respectivă va avea prieteni de durată.

Când Soarele este în aspect nefavorabil cu Venus, beneficiile și virtuțile pe care Venus le vibrează nu se vor putea răsfrânge asupra nativului, iar sentimentele tind să fie afectate adesea, apar dezamăgiri, nu tot timpul, dar în cele mai mari perioade ale vieții, apar probleme cu banii, dificultăți de înțelegere la nivel social.

Acest aspect nu este tocmai unul dezastruos, de speriat, dar nu oferă satisfacția pe care în mod normal ar oferi-o, Soarele nefiind afectat. Succesul nu va mai fi la fel de mare, sau chiar va lipsi, prosperitatea și ea scade vertiginos, iar afacerile pot fi afectate de emoții, de sentimentele față de cei din jur. Apar predispoziții de afectivitate, de dezamăgiri, unele vise putând fi spulberate în cele mai urâte moduri, ajungând să fie la mila altora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.