Soarele in relatie cu Venus

0
147
Soarele in relatie cu Venus

Cand Soarele este in conjunctie cu Venus se creeaza o infuzie de fericire, de veselie, toate vibratiile pozitive fiind trezite la viata, iar tot ce ar putea insemna rau devine astfel bun. Pentru ca aceasta influenta sa fie trezita totalmente trebuie ca nativul sa incerce sa traiasca mai mult individual la nivelul naturii sale, decat personal. In aceeasi ordine de idei putem spune si ca afacerile vor fi afectate pe moment, ele putand fi oarecum legate de placeri de succes, de fericire in toate activitatile.

Arta sau inclinatiile nativului pentru arta vor ocupa de asemenea un rol esential, ea putand fi acumulata si folosita in cele din urma, asociindu-se cu multa incredere cu cei din jur. Au in viata fericire si lumina sufleteasca, se ataseaza foarte mult de muzica, de dans, de arta, de poezie, ei sunt niste fascinanti si fascinati ai frumosului.

Apare si o conjunctura favorabila pentru casnicie fara pic de probleme, intervine extravaganta partenerului ori a nativului in cauza. Din pacate daca se afla in Scorpion nu va putea sa se bucure de aspect moral, iar daca se afla in Pesti atunci vor aparea foarte multe excese si o serie de tendinte catre dependente. Acest aspect astral insa intareaste constitutia, duce la cresterea popularitatii, ajuta interactiunea sociala, iar prin urmare persoana respectiva va avea prieteni de durata.

Citește și:  Horoscop anul 2013, anul Sarpelui de apa - zodia Balanta

Cand Soarele este in aspect nefavorabil cu Venus beneficiile si virtutile pe care Venus le vibreaza nu se vor putea rasfrange asupra nativului, iar sentimentele tind sa fie afectate adesea, apar dezamagiri, nu tot timpul, dar in cele mai mari perioade ale vietii, apar probleme cu banii, dificultati de intelegere la nivel social.

Acest aspect nu este tocmai unul dezastruos, de speriat, dar nu ofera satisfactia pe care in mod normal ar oferi-o, Soarele nefiind afectat. Succesul nu va mai fi la fel de mare, sau chiar va lipsi, prosperitatea si ea scade vertiginos, iar afacerile pot fi afectate de emotii, de sentimentele fata de cei din jur. Apar predispozitii de afectivitate, de dezamagiri, unele vise putand fi spulberate in cele mai urate moduri, ajungand sa fie la mila altora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.