Interpretare vis in care apare o camila

0
5030
Interpretare vis in care apare o camila

Interpretarea viselor in care apare o camila. Atunci cand visezi o camila inseamna ca vei avea parte de certuri si de foarte multe griji bine intemeiate. Apar in viata si multe neintelegeri odata cu acest vis, poate chiar multe neajunsuri. Insa unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi o camila inseamna ca vei avea parte de foarte mult sprijin in viata, totul iti va fi benefic, oamenii te vor ajuta sa ajungi acolo unde vrei tu.

Atunci cand visezi o camila visul este contradictoriu, mai ales daca ea se afla in diverse ipostaze, pe de o parte aceasta reprezinta cearta multa, probleme acasa, cu prietenii, cu familia, peste tot, fel si fel de ghinioane, insa daca o femeie viseaza ca sta pe o camila inseamna ca in viitorul apropiat va fi ceruta de sotie ori ca daca a parasit-o un barbat acesta va face cale intoarsa la ea si se vor impaca.

Daca visezi ca te urci pe o camila inseamna ca vei avea parte de cateva castiguri financiare, iar atunci cand visezi ca alta persoana se urca pe camila inseamna ca vei avea parte de multe neintelegeri.

Daca visezi ca ai o camila ca si animal de casa inseamna ca vei fi nevoit sa fcai cele mai josnice lucruri, vei obtine un loc de munca jalnic, care te va devantaja, te va pune in ridicol. Multe camile in vis reprezinta faptul ca vei avea parte de o mostenire la care ici nu te asteptai, poate bunicii sau vreo ruda indepartata iti lasa tie si familiei tale casa deoarece nu are alte rude etc.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o radasca

camila

Atunci cand visezi o camila care merge inseamna ca trebuie sa lupti foarte mult ca sa poti sa ajungi la ceea ce iti doresti cu adevarat, insa vei observa in final cat de dulce este victoria. Pe de alta parte daca visezi o camila care merge mai inseamna si ca e posibil sa fii nevoit sa mergi intr-o mica deplasare inafara orasului, poate din interes de serviciu, poate pentru ca trebuie sa vizitezi pe cineva.

Atunci cand visezi o camila care sta inseamna ca vei suferi in pricina sanatatii care ti se va deregla. O alta simbolistica a camilei din vis mai este si aceea conform careia vei avea parte de foarte multe schimbari, mai mici sau mai mari in viata ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.