Interpretare vis in care apare dezonoare

0
259
Interpretare vis in care apare dezonoare

Interpretarea viselor in care apare o dezonoare porneste desigur de la ideea de prestigiu. Daca visezi ca ai aparte de o dezonoare inseamna ca te temi pentru reputatia ta, iti este teama ca altii sa nu te vorbeasca de rau, iti pasa prea mult de ceea ce zic cei din jur si nu de ceea ce faci.

Daca visezi insa ca dezonorezi o fata tanara inseamna ca te paste un foarte mare ghinion mai ales pentru ca adesea ii ataci pe cei mai slabi decat tine si nu tii cont de nici un principiu.

In plus daca visezi ca fata tanara pe care o dezonorezi este blonda inseamna ca vei rani o fiinta nevinovata, inocenta, o vei face sa planga, aici se poate vorbi chiar de copilul tau sau de un nevoias care isi pune baza in tine insa tu alegi sa ii intorci spatele.

Atunci cand visezi ca esti dezonorat inseamna ca faptele tale din trecut care nu au fost tocmai onorabile iti vor bantui prezentul, vei incepe sa fii atacat din toate colturile pana vei plati pentru tot.

Citește și:  Interpretare vis in care apare Dumnezeu

Daca visezi ca si fata ca esti dezonorata inseamna ca nu prea stii sa te respecti pe tine insuti, iar cei din jur nu fac altceva sa rada de tine, insa unii talmacitori de vise sunt de parere ca daca o fata viseaza ca este dezonorata inseamna ca isi va pierde virginitatea in curand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.