Interpretare vis in care apare un croitor

0
2231
Interpretare vis in care apare un croitor

Interpretarea viselor in care apare un croitor. Daca visezi un croitor inseamna ca cineva face abuz de bunatatea ta si astfel vei avea parte numai de necazuri, e posibil chiar sa fii furat.

Daca visezi un croitor cu foarfeca in mana inseamna ca ai multe idei si trebuie sa le pui in practica iar daca visezi ca lucrezi alaturi de un croitor inseamna ca ai sanse de castiguri mari, de averi.

Cand in vis stai de vorba cu un croitor inseamna ca esti de rea credinta iar daca visezi ca ti se iau masurile pentru haine de catre un croitor inseamna ca vei primi un raspuns pentru un loc de munca pentru care ai aplicat de ceva vreme.

Acelasi simbol este si daca visezi ca iti faci comanda de haine la croitor. Daca in vis tu esti croitorul inseamna ca te vei lupta foarte mult sa iti faci avere.

la croitor

Atunci cand visezi un croitor se mai spune si ca abuzezi de increderea celor din jur, te bagi singur in necazuri, e posibil sa fii inselat iar daca visezi ca tu esti croitor mai poate insemna si ca te vei chinui degeaba sa faci bani deoarece nu-ti este sortita bogatia.

Citește și:  Interpretare vis in care apare „a tine”

Daca visezi ca croiesti ceva cu foarfecele inseamna ca esti un om plin de idei si ca te va ajuta foarte mult creativitatea pe care o ai. Daca visezi ca esti croitor si lucrezi la ceva inseamna ca vei reusi sa faci bani, sa fii bogat insa atunci cand visezi ca vorbesti cu un croitor inseamna ca esti un om rau voitor sau vei avea de-a face cu oameni rai.

O alta interpretare se mai rezuma si la faptul ca e posibil sa ti se adune unele necazuri din trecut, ori ca esti dependent de persoanele din jurul tau, nu te poti descurca in viata singur, dar esti bun in domeniul tau de activitate ceea ce iti va aduce unele beneficii mai ales pentru ca lucrezi cu drag si iti duci traiul dupa propriile convingeri.

Atunci cand visezi ca faci comanda de haine noi la un croitor inseamna ca vei primi un raspuns de la un loc de munca la care ai aplicat in curand. E posibil ca raspunsul sa fie pozitiv deoarece vei avea nevoie de un costum nou, dupa cum spune visul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.