Interpretare vis in care apare educatie

0
266
Interpretare vis in care apare educatie

Interpretarea viselor in care apare educatie. Atunci cand visati ca sunteti la scoala si vreti sa aveti parte de educatie inseamna ca veti fi dominat de dorinta de a va imbunatati cunostintele, de a urma o alta scoala, de a face un curs de specialitate pentru o alta pregatire.

Daca visati ca mergeti la liceu pentru a primi educatie inseamna deasemenea ca doriti sa fiti un om educat si veti avea succes in viata din cauza dorintei de a invata constant. Atunci cand visezi insa ca te chinui cu temele ca sa te educi inseamna ca vei dobandi succes in activitatile pe care le ai insa acestea nu vor fi legate de educatie, nu vor face parte din domeniile culturale.

Pe de alta parte educatie din vis mai poate fi si simbolul faptului ca in realitate ar trebui sa va mai cizelati comportamentul, trebuie sa va temperati si sa nu va mai purtati asemeni unei brute, deoarece veti fi singura persoana car eva avea de sfuerit mai ales in cadrul societatii si in grupul de prieteni.

Daca visezi ca cineva se ofera sa te educe la locul de munca inseamna ca in realitate va trebui sa iti largesti orizontul de interese, sa devii mai practic, sa fii omul bun la toate, sa inveti mai multe pe pentru a putea fi luat in seama de sefi si poate chiar pentru a nu-ti pierde locul de munca. De cele mai multe ori este bine sa fim priceputi pe mai multe domenii ca sa ne utem descurca in viata.

Citește și:  Interpretare vis in care apare parlamentul

educatie

In cazul in care visezi ca mama sau tatal tau iti ofera o lectie de educatie inseamna ca ai mai multa nevoie de sustinerea parintilor sau macar din partea apropiatior, in cazul in care parintii tai sunt deecedati, ori mai poate fi si echivalentul afectiunii parintesti, de care probabil ai fost privat intr-o anumita masura.

Se poate vorbi si de lipsa prezentei mamei sau a tatalui in copilaria individului care viseaza, mai ales pentru ca aici se pune accentul pe cei sapte ani de acasa si pe importanta necesitatii unei educatii dezvoltate in sanul familiei.

Atunci cand visezi ca unul dintre prietenii tai iti da o lectie de educatie inseamna ca vei primi sfaturi bune in situatii dificile de la cei din jur, insa daca in vis sentimentul tau fata de aceste sfaturi este unul de neutralitate inseamna ca in realitate primesti sfaturi de prisos, de care chiar nu ai nevoie.

Daca sentimentul tau este de unul de umilinta inseamna ca ti-e rusine sa ceri ajutor, insa in cele din urma, cei din jurul tau, vazandu-te descumpanit si lipsit de protectie, se vor oferi de buna voie sa iti intinda o mana de ajutor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.