Interpretare vis in care esti in spital si iei injectie

0
9119
Interpretare vis in care esti in spital si iei injectie

Interpretarea viselor in care esti in spital si iei injectie face aluzie la o perioada de balans, o perioada de tranzitie in care ceva nu a mers cum trebuie si intervin in viata ta schimbari. Mai simbolizeaza si o etapa in care te gandesti ce a cauzat un anumit esec, ce a dus la distrugerea unui lucru, sau de ce s-a deteriorat o anumita situatie.

In cazul in care te visezi in postura de pacient intr-un spital face refeire si la o posibila perioada in care vei avea tratative cu cineva in baza unor proiecte ce tin de trecut, si s-ar putea sa primesti eventuale ajutoare sau sfaturi care sa te lamureasca in privinta unor aspecte legate de acea chestiune.

Acest vis nu exclude nici posibilitatea ca sa fii criticat pe baza unor actiuni pe care le-ai avut in trecut sau o sa le faci in colaborare cu cineva apropiat, eventual cu o ruda.

Daca ai de gand in scurt timp sa demarezi o afacere sau alta actiune este foarte posibil sa iti atragi vorbe si intrigi. Daca te visezi intr-un salon de spital si primesti injectie s-ar putea sa primesti vizita unor rude care sa iti reproseze ceva.

Pot sa fie reprosuri in legatura cu fapte si aspecte ce tin strict de cadrul familial sau se poate intampla sa visezi ca esti pe hol sau intr-o anticamera unde o doctorita iti face o injectie si in acest caz semnifica faptul ca in curand vei trece prin niste momente placute, un fel de revigorare a vietii tale sentimentale.

iti faci o injectie

Daca acest vis reprezinta, asa cum am amintit, o perioada de reechilibrare sau tranzitorie in care totalizezi lucrurile rele si lucrurile bune tragand niste concluzii, asta nu inseamna ca nu este si un semn de indreptare care este implicit.

Citește și:  Interpretare vis in care vezi munti impaduriti

Daca cumva ai de dat niste examene sau teste s-ar putea sa fie nevoie de un studiu suplimentar pentru ca acest vis simbolizeaza o stagnare temporara ceea ce inseamna o eventuala nereusita. Fie ca este vorba de examene la scoala sau niste teste pentru a promova in cadrul unei profesii acest vis anunta ca exista o mare sansa sa nu le treci.

Daca se va intampla asa, va urma o perioada scurta din viata ta in care vei primi din partea multora niste reprosuri care vor avea ca si efect reconsierarea serioasa a atitudinii avute in urma cu ceva timp.

Daca visezi ca primesti injectie de la un doctor in varsta atunci este posibil sa fie vorba de o nereusita in plan profesional dar totusi se intrevede o revenire in domeniul in care tocmai ai dat gres.

Daca in vis iti apare scena in care primesti injectie de la o sora medicala in spital atunci este posibil sa suferi din cauza unei relatii sentimentale cu o persoana de sex opus care nu prea are ganduri de a ramane mult in compania ta.

Este bine sa lasi lucrurile sa se intample natural si sa nu mai insisti daca cumva te regasesti in aceasta postura. In cazul in care injectia iti provoaca un sentiment de teama inseamna ca toate se vor rezolva cu bine si in curand viata ta se va echilibra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.