Interpretare vis in care apar vorbe

0
2144
Vorbe Sursa: 6thgraders2013.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apar vorbe. Atunci cand visezi vorbe, ca vorbesti cu bunicii inseamna ca primesti sfaturi bune, iar daca visezi ca ai vorbe cu copiii inseamna ca dorintele ti se vor implini. De regula cand visezi ca vorbesti cu Dumnezeu inseamna ca vei avea parte de bunastare generala iar daca visezi ca vorbesti cu diavolul inseamna ca ti s-a facut deja un mare rau. Cand visezi ca ai vorbe cu o matusa inseamna ca vei avea parte de certuri in familie iar atunci cand visezi ca ai vorbe cu un jandarm inseamna scandal, proces.

Vorbe Sursa: 6thgraders2013.blogspot.com
Vorbe
Sursa: 6thgraders2013.blogspot.com

Atunci cand visezi ca vorbesti cu un contabil inseamna ca ai o mare putere de adaptare iar daca visezi ca vorbesti cu un conte inseamna ca vei fi injosit. De regula daca in vis vorbesti cu un om care este mort inseamna numai bine iar daca visezi ca vorbesti cu rectorul universitar inseamna ca vei primi vesti bune. Daca visezi ca vorbesti cu o fantoma inseamna ca ca vei fi deziluzionat iar daca visezi ca vorbesti urat inseamna ca averea ti se va mari.

Daca visezi ca vorbesti de rau pe cineva inseamna ca esti admirat si foarte respectat iar atunci cand visezi ca vorbesti in somn inseamna ca vei reusi sa deconspiri niste fapte, ca ceea ce ai crezut s-a dovedit adevarat. Daca visezi ca vorbesti in limbi straine inseamna ca nu ai incredere in tine si ca ai dusmani, iar daca visezi ca vorbesti la telefon inseamna ca vei fi dezamagit de partenerul de viata.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un batran

Daca visezi ca vorbesti in limbi straine mai inseamna si ca vei avea parte de calomii, de barfe iar atunci cand visezi ca vorbesti cu un rabin inseamna ca esti destul de multumit de felul in care iti merge in viata si nu vrei mai multe. Daca visezi ca vorbesti cu un schelet inseamna ca ai un secret pe care ai dori sa-l destainui iar daca visezi ca cineva care iti este superior vorbeste tare inseamna ca ai parte de actiuni proaste.

Daca visezi un papagal care vorbeste inseamna ca vei avea griji si atunci cand vorbesti cu copii mici inseamna ca ti se implineste o dorinta. Cand visezi ca vorbesti cu mortii, care in vis sunt vii, inseamna ca vei avea parte de realizari, de reusite in afaceri importante.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.