Interpretare vis in care apare un stup

0
2811
Interpretare vis in care apare un stup

Interpretarea viselor in care apare un stup. Atunci cand visezi un stup inseamna ca vei avea parte de multa putere psihica si fizica pentru a depasi necazurile din prezent iar daca visezi ca umbli, te plimbi langa un stup sau la el, iar albinele ies din el, inseamna ca vei reusi sa depasesti problemele mai vechi dar vei avea de rezolvat altele noi.

Albina din vis reprezinta adesea bogatie insa daca visezi un stup intreg cu albine care roiesc in jurul lui inseamna ca e posibil sa ai parte de un an foarte rau, sa pierzi foarte multe din cele stranse pana in moemntul de fata si sa nu mai poti iesi din impas pana la noi schimbari ale destinului tau.

Daca visezi insa o albina care sta langa un stup inseamna ca totul iti va merge bine la locul de munca, te vei intelege de minune cu colegii si seful te va aprecia pentru efortul depus, iar in relatia cu persoana iubita va domni pacea si intelegerea.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un crocodil

stup de albine

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca stupul de albine din vis reprezinta de fapt o imbogatire financiara subita, poate chiar un castig neasteptat iar in acest cntext se mai poate vorbi si despre o marire de salariu sau despre avansare la locul de munca.

Daca visezi un stup de albine in care se lucreaza, albinele zumzaie si isi fac mierea inseamna ca nu va trebui sa mai duci grija de nimic, te vei imbogati, poate castigi chiar la un joc de noroc, iar daca faci vrei investitie aceasta va fi de bun augur, fiind de asemenea o perioada buna si pentru incheierea de noi colaborari, contracte, proiecte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.