Interpretare vis in care apare o Evanghelie

0
1091
Interpretare vis in care apare o Evanghelie

Interpretarea viselor in care apare o Evanghelie. Daca visati o Evanghelie inseamna ca de fapt veti pierde un lucru scump ori ca trebuie sa va para rau pentru ceva ce ati facut in trecut, iar acum este momentul sa va cereti iertare, sa va reparati faptele etc.

Daca visati ca auziti Evanghelia la biserica inseamna ca veti avea un mare regret iar daca visati ca predicati inseamna ca va asteapta o lunga legatura de dragoste, veti avea parte de mult bine in viitor.

In acelasi timp in momentul in care visati ca sarutati Evanghelia inseamna ca va asteapta o mare cinste si aveti sentimente profund religioase.

Evanghelie

Daca visati ca tineti in mana o Evanghelie inseamna ca aveti o credinta puternica si aceasta va va ajuta iar daca visati ca vindeti una inseamna ca aveti putere mare de munca.

Evanghelia din vis mai reprezinta si pretuirea din partea celorlalti, care va incurajeaza in toate planurile ce se vor sfarsi cu bine.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o scoala

Insa poate sa reprezinte mai ales pentru cei mai sceptici si faptul ca nu trebuie sa traiesti dupa reguli, dupa norme si conventii sociale si in nici un ca znu trebuie sa crezi toate vorbele pe care ti le indruga un preot, mai ales avand in fata prezentul lor atat de dezmatat. T

rebuie sa credem in propria noastra constiinta si in puterea de calcula drepatea lucrurilor, sa ne ascultam sufletul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.