Interpretare vis in care vezi o haita de lupi

0
24918
Interpretare vis in care vezi o haita de lupi

Interpretarea viselor in care vezi o haita de lupi se refera in primul si in primul rand la dusmani foarte periculosi. Este interpretarea arhicunoscuta, acceptata in unanimitate si intiparita in aproape toate traditiile de pe pamant.

A vedea o haita de lupi in vis este un semn ca inamici periculosi au pus ochii pe tine si asteapta sa te loveasca exact cand esti mai slab(a), exact atunci cand vor simti ca te-au parasit puterile sau norocul. Din aceasta perspectiva visul te atentioneaza ca in viitorul apropiat sa iti potrivesti foarte bine pasii, sa nu faci erori de care ar putea profita altii sau ai nevoie de mai multa judecata inainte de a purcede la o anumita actiune.

haita de lupi

Visul in care vezi o haita de lupi nu este de bun augur, in unele interpretari anunta boala destul de incomoda, anunta neliniste si griji mari in casa ta, este un semn de pericol la serviciu sau pericolul de a cadea in capcane puse de persoane care nu iti sunt prietenoase.

Visul te avertizeaza in cel mai serios mod ca oriunde ai fi esti urmarit cu insistenta de cineva pentru a-ti face rau, exista in apropierea ta personaje viclene de la care te poti astepta la rautati mari.

In cazul in care ai discutii contradictorii in familie sau cu rudele pe tema unei averi ori sunt certuri vechi care implica orgolii atunci visul te avertizeaza ca este nevoie sa iti pazesti spatele intrucat exista cineva care ar merge pana in panzele albe pentru a-si demonstra superioritatea sau intaietatea sau chiar posesia asupra unui lucru.

Daca la locul de munca sau intr-o afacere ai ranit orgoliul unui partener sau coleg de breasla atunci poti sa te astepti la razbunari in curand.

Daca visezi o haita lupi urland in preajma ta reprezinta vorbe foarte urate spuse la adresa ta de catre cineva, sa te pazesti de vorbele inamicilor tai.

Citește și:  Interpretare vis in care vezi inundatii sau rauri care au apa crescuta mult

Visul in care vezi o haita de lupi nu intotdeauna reflecta ceva negativ, sunt interpretari traditionale, nu multe ce-i drept, care au si alte explicatii. De exemplu, visul in care vezi lupi poate reprezenta o influenta foarte puternica masculina, simbolizeaza principiul posesiunii si al conducatorului, conducatorul unui grup, arata putere si maretie in acelasi timp.

Daca visezi asa ceva este foarte posibil ca in viata reala sa ai nevoie de asemenea “talente”, s-ar putea ca in curand sa iti descoperi de fapt adevarata calitate de conducator si sa te apuci sa creezi ceva pe cont propriu.

haita de lupi in captivitate

Visul in care vezi o haita de lupi simbolizeaza si spiritul care te calauzeste, in special cand apare doar unul singur, cand apar mai multi exista posibilitatea ca in realitate sa te dezorienteze cineva  sau pur si simplu sa ai mai multe sanse din care sa alegi si sa nu te poti decide. S-ar putea ca in viata reala sa te trezesti in scurt timp ca ai de ales intre niste variante si sa ai dificultati reale in a te hotara pe care sa o alegi.

Daca esti in postura de a-ti cauta o slujba atunci o sa apara toate oportunitatile in acelasi moment si o sa te nauceasca. In acelasi caz mai poate fi si situatia de a tria o varianta de investire a banilor ori de alegere a unuei cai de urmat, o drumetie sau alt proiect major.

Visul acesta mai poate aparea si situatia in care ai o mare cumpana in vieta si nu te poti decide in timp util pe ce drum sa o apuci, variantele sunt foarte multe si diverse si nu prea ai curajul de a actiona in vreun fel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.