Interpretare vis in care apare o scoala

0
2032
Interpretare vis in care apare o scoala

Interpretarea viselor in care apare o scoala. Atunci cand visezi o scoala inseamna ca vei primi un sfat eficient, chiar daca e posibil sa ai parte de o cearta care se va termina cu bataie.

Daca visezi ca te afli intr-o scoala acest lucru simbolizeaza scandal, poate chiar multa agresivitate iar daca visezi o scoala cu multi elevi inseamna ca vei avea parte de griji din partea copiilor.

Cand visezi ca mergi la scoala inseamna ca ai trecut prin toate experientele vietii, insa mai semnifica si faptul ca toate problemele tale se vor rezolva cu bine.

O scoala primara in vis inseamna ca trebuie sa incerci sa iti temperezi comportamentul, iar daca visezi un rebel la scoala inseamna ca relatia cu partenerul de viata va fi plina de fericire si de armonie.

Atunci cand visezi ca vezi o scoala inseamna ca norocul va fi inlocuit de ghinion si de multe nefericiri in viata ta insa mai poate insemna si ca ti se va schimba foarte mult conditia sociala. O scoala veche poate sa simbolizeze multe neintelegeri cu cei din jur, situatii pline de tensiuni.

Citește și:  Interpretare vis in care apar ruine

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.