Interpretare vis in care apare decapitare

0
4889
Interpretare vis in care apare decapitare

Interpretarea viselor in care apare decapitare. Atunci cand visezi ca esti decapitat inseamna ca cineva ti-a cam luat mintile, ori pur si simplu ti-ai pierdut ratiunea sau ti-o vei pierde in scurt timp poate din cauza unei iubiri care apare in viata ta, poate din cauza faptului ca esti foarte stresat cu tot ce se intampla la locul de munca si simti ca nu mai faci fata stresului.

Pe de alta parte atunci cand visezi ca esti decapitat e posibil sa ramai si in pana de idei intr-un plin proiect sau e posibil sa nu mai ai nimic de zis in fata unei intamplari care te socheaza, nu mai poti gandi rational.

Pe de alta parte atunci cand visezi ca esti decapitat inseamna ca te-ai scufundat intr-o lume imaginara de teama de a infrunta realitatea, e posibil sa fi suferit foarte mult din cauza unor oameni iar acum pur si simplu nu mai vrei sa te deschizi, nu mai simti nevoia sa traiesti alaturi de ceilalti, te izolezi in lumea ta si nimeni nu te poate scoate de acolo.

Trebuie insa sa incerci sa infrunti pe orice ti-a facut acel rau si sa te gandesti ca nu toata lumea este asa, trebuie sa acorzi sanse la infinit, avan din vedere ca adesea in viata oricat de multe experiente urate am avut, la un moment dat va veni si un moment de fericire care ne va umple pana la refuz.

Tot acest vis in care apri decapitat mai poate arata si faptul ca esti un om care se arunca inainte, nu vrea sa gandeasca, pur si simplu refuza sa stea doua secunde sa puna in balanta toate variantele pe care le-ar avea in momd normal si sa o aleaga pe cea mai buna, alege pur si simplu ce ii vine la indemana.

decapitare

Pe de alta parte atunci cand visezi ca ti se taie capul, deci esti decapitat, e posibil sa pierzi o persoana foarte draga tie avand in vedere ca, in primul rand capul poate sa fie simbolul parintilor pentru copii, deoarece parintii sunt cei care le dicteaza voata, ii indruma mai ales in primii ani de scoala, insa poate fi simbolul copiilor pentru parinti, capul fiind astfel exact figura parintilor, ceea ce este dus mai departe, oglindirea chipului.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un omor/ a omori

Astfel ca in orice context ar aparea o decapitare cert este ca nu prevesteste nimic bun, fiind posibil sa implice chiar si o pierdere de proportii, deci un deces al unei persoane, care va va ataca din doua pozitii, pe de o parte va afecteaza pierderea si pe de alta parte e posibil sa suferiti atat de mult in urma acesteia incat sa va pierdeti ratiunea, sa nu reusiti sa treceti peste drama emotionala cauzata de acel deces.

Nu trebuie sa ignoram nici un alt aspect important care se refera la faptul ca atunci cand visezi ca esti decapitat, mai ales daca ai o functie de conducere inseamna ca itivei pierde functia, vei fi injosit, nu vei mai avea nici o responsabilitate si nimeni nu va mai asculta de ordinele tale, ti se fura functia importanta care te facea „capul” echipei pe care o aveai in subordine.

Atunci cand visezi ca ai fost decapitat se mai spune si ca trebuie sa te straduiesti din plin sa iti duci la bun final toate scopurile, trebuie sa ai mare grija insa pentru ca acea munca nu va fi deloc una usoara, mai ales pentru ca in viata unii oameni sunt destinati sa se chinuie grav ca sa obtina un lucru marunt.

Daca visezi o alta persoana decapitata inseamna fie ca acea persoana e posibil sa moara, fie ca va fi nevoita sa plece pentru multa vreme, departe de tine, fara sa o mai poti vedea mult timp.

Pe de alta parte atunci cand visezi ca esti decapitat se mai poate spune si ca pierzi controlul asupra propriei vieti, nu mai esti in stare sa tii fraiele destinului tau, sau nu mai poti sa directionezi sensul in care viata ta o ia, pierzi pur si simplu echilibrul, ori pur si simplu refuzi cu vehementa sa faci fata unui conflict, esti incapatanat si din cauza aste vei pierde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.