Interpretare vis in care apare un cuc

0
1824
Interpretare vis in care apare un cuc

Interpretarea viselor in care apare un cuc. Atunci cand visezi un cuc inseamna ca ai parte de gelozie, de neintelegere in relatia de cuplu, insa poate prevesti si moarte si e posibil sa realizezi si tu in final ca nu ai cum sa iti realizezi chiar toate planurile. Cand visezi ca auzi un cuc inseamna bunastare iar daca acesta cade inseamna ca esti barfit, ai parte de dureri sufletesti din cauza unor clevetiri, de necazuri, poate chiar moarte.

Daca visezi un cuc care bate din aripi insemna ca esti in mijlocul unei crize conjugale bazate pe gelozie iar daca cucul sta in vis acesta prevesteste noroc si sanatate. Cand visezi ca vezi un cuc inseamna casatorie dar mai poate simboliza si lacomie, invidii si cand il vezi zburand reprezinta onoare.

Interpretarile unui vis in care apare cucul sunt atat de diverse incat ele provoaca confuzie. Pe de o parte se spune ca aceasta pasare aduce cu sine moartea, pe de alta parte se spune ca prevesteste faptul ca unele persoane te vorbesc de rau, insa orice ar fi cert e ca lucru bun nu aduce.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o harpa

Se spune in popor ca un cuc in vis reprezinta faptul ca vei ramane singur, de unde si vorba „singur ca cucul”, vei fi abandonat iar cei din jur iti vor provoca durere si te vei afla in situatii dificile si incerte. Atunci cand o femeie viseaza un cuc inseamna ca sotul ei e foarte gelos daca ea este casatorita, iar atunci cand viseaza o fata tanara ca un cuc canta inseamna ca iubitul ei ii va face multe scene urate, este posesiv si poate ca chiar se poarta urat cu ea.

Daca visezi un cuc care cade, inseamna la fel, barfe multe, tristete, un necaz mare, daca visezi ca bate din aripi inseamna ca vei avea o disputa cu sotul/sotia, daca sta pe loc inseamna ca vei avea parte de sanatate iar daca visezi ca zboara inseamna ca te vei bucura de cinste, de respect. Atunci cand il vezi pur si simplu inseamna ca esti o persoana lacoma, iar daca visezi un cuc care se uita la tine inseamna ca trebuie sa te pregatesti de nunta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.