Horoscop 2013, Anul Sarpelui de Apa – zodia Sagetator

0
107
Horoscop anul 2013 Anul Sarpelui de apa

Horoscop – iubire, cuplu, familie, zodia Sagetator 2013

Anul 2013 se pare ca aduce nativilor din zodia Sagetator foarte multe realizari in tot ceea ce inseamna relatia de cuplu, familia si iubirea. Avand in vedere ca Uranus ii patroneaza in acest sens si ca s-a instalat pentru multa vreme in casa iubirii Sagetatorilor, nimic nu poate fi mai aventuros sau mai zbuciumat decat anul 2013, anul Sarpelui de apa, care chiar daca pledeaza pentru spiritualitate, se pare ca nu este deloc lipsit de incercari. In plus trebuie sa fim atenti si asupra lucrurilor necunoscute, e posibil ca nativii din zodia Sagetator sa nu fi fost supusi multor incercari, iar acum ei doresc sa traiasca viata din plin, sa duca totul la extrem si sa nu mai tina cont de nimic, sa invete din tot si toate, bune si rele.

In familie se va manifesta aceeasi tendinta de schimbare, de actionare, cat si dramatizare. Atentie insa e posibil ca la inceputul verii sau sfarsitul primaverii sa aveti de suferit din cauza ca sunteti prea temperamentali. Eventuale schimbari apar si in relatiile cu cei dragi, cu prietenii. Aici ne putem referi la faptul ca veti avea situatii imbucuratoare, veti reusi sa straluciti tot mai bine, cel putin dupa a doua jumatate a anului.

Horoscop – iubire, cuplu, familie, zodia Sagetator 2013

 

In plus nativii din zodia Sagetator, vor finaliza anul atat de bine incat nici lor nu le va veni sa creada. Se poate ca toamna sa aduca si multe onoruri, multe diplome onorifice, sa fie incununata cu succes si multe aprecieri, mai ales pentru cei care lucreaza in domeniul artei.

Finante, cariera, contracte – Sagetator 2013

Daca anul 2013 sta sub semnului Sarpelui de apa atunci in cazul Sagetatorilor se pare ca mai mult vor conta in aceasta perioada a vietii lor pe realizarile spirituale, pe cele care le umplu inima si in nici un caz buzunarul. Chiar daca atunci cand un nativ din zodia Sagetator isi pune mintea la contributie si se implica suflesteste la maxim, e imposibil ca realizarile sale sa nu fie majore, si din punct de vedere banesc, se pare ca banii nu vor reprezenta o curiozitate atat de mare pentru anul 2013.

Citește și:  Horoscop luna martie 2013 – zodia Rac

E posibil sa fie nevoie de ei doar pentru indeplinirea unor idealuri, pentru a merge mai departe sau pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie. Iar in acest sens, in anul 2013 se pot realiza foarte multe legaturi, se pot incheia contracte care aduc multe satisfactii spirituale si raspandesc lumina in sufletul Sagetatorului.

Sanatate si context social 2013 – zodia Sagetator

Sanatate si context social 2013 – zodia Sagetator

 

Cu sanatatea par sa nu aiba probleme prea grave, desi e posibil sa ii incerce mici raceli sau afectiuni trecatoare pe la jumatatea anului. Ce este insa mai important de discutat este planul social, contextele de prietenie in care acestia se invart si in care isi pot capata foarte multa stima. Ei vor deveni in lunile de vara centrul atentiei, vor reusi sa isi atinga multe scopuri, sa acumuleze multe relatii, prietenii care le vor fi in cele din urma benefice.

Totusi se pare ca tonusul lor este atat de puternic incat se pot descurca si singuri, chiar daca beneficiaza de sustinerea unor persoane importante. Trebuie sa tinem seama ca anul acesta il guverneaza Jupiter in cazul Sagetatorilor, iar aceasta mareata planeta nu prea este de acord cu micile beneficii primite in contra unor compromisuri, ea va declara independenta tuturor nativilor si poate o mica doza de razvratire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.