Planetele mai departate in casa a III-a

0
238
Planetele mai departate in casa a III-a

Cei care au Luna in casa a III-a doresc foarte mult sa lege relatii bazate pe afectivitate, sa schimbe idei, sa isi stabileasca prietenii chiar si cu necunoscutii, sa fie extrovertiti si sa nu se teama sa isi arate iubirea fata de semeni. Nativii care au Luna in casa a III-a au un dezechilibru emotional din acest punct de vedere deoarece adesea tind sa se exteriorizeze fata de cine nu trebuie si din acest punct de vedere risca sa piarda sau sa fie vazuti ca si oameni lipsiti de ratiune si usuratici.

Tot aici mai putem spune ca acestor nativi le place foarte mult sa calatoreasca, sa cunoasca oameni si locuri noi, mai ales sa mearga in natura pentru putin timp, sa se relaxeze. Acestia chiar daca fac progrese mari in viata au tendinte catre haos, nu fac nimic gradat, iar daca Luna este prost aspectata in Casa a Treia se poate ca nativii sa aiba parte de ipocrizie, sa nu fie sinceri cu ei insisi.

Marte in casa a III-a

Marte in casa a III-a

Nativii care au planeta Marte in casa a III-a se pot manifesta in domenii care tin de gandire, de exprimare scrisa sau orala, ei debordeaza de energie si pot fi subalterni de nadejde, vor fi mereu supusi, isi vor face treaba pana la capat si isi vor respecta atributiile cu sfintenie. In plus acesti nativi trebuie condusi, deoarece risca de multe ori sa isi piarda capul si sa isi risipeasca resursele intelectuale in sensuri absurde. Cand Marte este prost aspectat in casa a III-a nativii tind sa fie mult prea certareti, sa faca din tantar armasar si sa isi adune multe antipatii in jur.

Pluto in casa a III-a

Pluton in casa a III-a

Nativii care au planeta Pluto in casa a III-a se vor face mereu remarcati prin perseverenta de care dau dovada, ei isi vor pune un scop in viata, isi vor fixa un ideal, indiferent de care este acesta si lupta pana cand il vad implinit. Nativii care au planeta Pluto prost aspectata in casa a III-a pot fi si foameni enervanti si adesea isi fac dusmani pentru ca nu prea stiu cum sa se exprime.

Citește și:  Simbolistica astrologica - simbolurile zodiilor

Jupiter in casa a III-a

Jupiter in casa a III-a

Nativii care au planeta Jupiter in casa a III-a doresc sa isi dezvolte cat mai multe relatii cu cei din jur, sa lege prietenii sau macar amicitii, sa cunoasca locuri si oameni, sa fie oamenii potriviti la locurile potrivite. Din acest motiv unul dintre cele mai bune locuri de munca pentru ei este in comunicare, in relatii publice si in orice domeniu care tine de relationare cu multi oameni. Ceea ce ii poate insa duce la frustrare este faptul ca nu multi dintre acesti nativi au norocul sa se realizeze in viata si pe aceasta baza isi pot aduna multi dusmani. Ei vor mai multe si cateodata nu au fortele necesare ca sa lupte.

Saturn in casa a III-a

Saturn in casa a III-a

Nativii cu planeta Saturn in casa a III-a se observa mai mult printr-o adolesceneta modesta, ei nu au prea multe orizonturi, nu stiu incotro sa se indrepte daca nu au un exemplu bun in viata, in plus cultura lor nu pare sa fie un camp prea deschis. Totusi sunt oameni muncitori, adesea se pot multumi cu functii marunte, iar pentru cei care primesc putin sprijin sau cei care au initiativa, destinul rezerva multe sanse de reusita. Acestia se fac remarcati prin faptul ca reusesc sa invete din orice si sa ii ajute si pe cei din jur.

Neptun in casa a III-a

Naivii care au planeta Neptun in casa a III-a au tendinta de a se lasa purtati de sentimente, ei pun inainte de toate sufletul, doresc sinceritate si pasiune de la cei din jur, se vor axa mereu pe latura spirituala. Printre ocupatiile lor principale se afla desigur ocultismul si pot deveni instabili psihic din cel mai mic motiv. Adesea sunt firi foarte artistice si putini ii pot intelege mai ales pentru ca au o fire foarte poetica de a se exprima, absolutul lor este inegalabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.