Interpretare vis in care apare oferta/a oferi

0
371
Interpretare vis in care apare oferta a oferi

Interpretarea viselor in care apare oferta/a oferi. Atunci cand visezi ca oferi blana inseamna ca trebuie sa ai grija deoarece e posibil sa ai multe necazuri si sa te implici in unele activitati din care ai numai de pierdut.

Daca visezi ca oferi bijuterii in dar inseamna ca vei avea parte de multe castiguri financiare, insa daca visezi ca oferi o dalie de indragostit inseamna ca vei avea parte de multe certuri cu persoana iubita.

Daca visezi ca oferi daruri inseamna ca vei avea multe de pierdut in curand, ramai sarac iar daca visezi ca dai in dar un inel inseamna ca te vei bucura de o aventura pasionala in curand iar daca visezi ca oferi paste de faina unui oaspete inseamna ca nu prea stii pe ce drum sa o iei in viata si esti debusolat, ai nevoie de ajutor.

In cazul in care visezi ca oferi un televizor inseammna ca esti frustrat, nu ai curaj sa faci nimic din cauza neincrederii, iar asta te va duce la o mare suparare si frustrare. Daca visezi ca oferi un trandafir inseamna ca te bucuri de respectul celor din jur, esti onorat si iubit.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un magazin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.