Interpretare vis in care apare un cimpoi

0
232
Interpretare vis in care apare un cimpoi

Interpretarea viselor in care apare un cimpoi. Asemeni altor instrumente muzicale, cimpoiul este prevestitor de bunastare, de veselie, ceea ce poate duce chiar la invitatia ta in cadrul unei ceremonii, a unei petreceri alaturi de cei dragi.

Se spune ca daca in vis auzi muzica de cimpoi inseamna ca ti se vor intampla numai lucruri bune iar daca cimpoiul nu este prea bine acordat, deci nu suna dupa placul tau in vis, inseamna ca vei avea parte de un incident nefericit, poate ca ceva nu va merge dupa cum te-ai asteptat.

Totodata, daca auzi un cimpoi se mai spune si ca vei primi surprize, vei afla vesti pe care nu le astepti, insa care te bucura iar daca tu canti la un cimpoi in vis acesta reprezinta o nunta ce va avea loc la tara, in familie.

cimpoi

Un cimpoi colorat inseamna deasemenea faptul ca vei fi chemat sa participi la o sarbatoare alaturi de persoane a caror prezenta te bucura.

Citește și:  Interpretare vis în care visezi un pat sau o lenjerie de pat

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand auzi un cimpoi inseamna ca vei avea probleme cu partenerul de viata, veti avea discutii aprinse in camin si in acelasi timp e posibil ca cei mici din familie sa se imbolnaveasca si sa suferi din cauza lor, insa nu-ti face griji, deoarece totul se va rezolva curand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.