Interpretare vis in care apare dand mana cu cineva

0
5055
Interpretare vis in care apare dand mana cu cineva

Interpretarea viselor in care apare dand mana cu cineva. Atunci cand visezi ca dai mana cu cineva inseamna ca vei primi vesti bune de la prieteni. Pe de alta parte atunci cand visezi ca dai mana cu cineva e posibil ca in realitate sa cunosti oameni noi, sa intri in unele grupuri sociale de care te vei bucura, ori sa te impaci cu persoana iubita in cazul inc are v-ati certat.

Nu trebuie sa ignoram nici faptul ca a da mana cu cineva reprezinta si incheierea unui contract sau initierea unei colaborari, ceea ce inseamna ca daca in vis apareti dand mana cu cineva, mai ales daca este imbracat la costum si va sugereaza o atitudine distanta, sa initiati un nou proiect alaturi de o persoana sau sa incepeti o colaborare la locul de munca.

A da mana cu cineva mai poate simboliza si faptul ca e posibil sa va intalniti pur si simplu cu unele persoane, pe care nu le-ati mai vazut de multa vreme, deoarece acest gest poate insemna si un simplu salut, mai ales la barbati (cand se intalnesc dau mana unul cu altul, cel putin acesta este un obicei romanesc).

Citește și:  Interpretare vis in care apare „a astupa”

In tot acest context e posibil sa vise faca cunostinta si cu o persoana sus pusa, influentabila care sa va ajute in viata sa progresati mai ales in planul carierei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.