Descendent in Berbec

0
2624
Descendent in Berbec

Nativul care are descendent in Berbec arata in general o relatie de cuplu stabila si o casnicie buna, desi se vad la orizont si o serie de iesiri mai temperamentale. Acest nativ va alege in viata ca partener, o persoana sexy, agresiva intr-un oarecare fel, puternica, energica, plina de initiative si cu multa personalitate.

Pentru ei este bine sa fie inconjurati de oameni care nu se sperie de nimic si de oameni care depasesc cu usurinta obstacolele vietii si care, nu in ultimul rand, sa lupte cot la cot cu ei, ori poate chiar in locul lor, insa fara a se lasa dominat totalmente. Apare insa si un conflict care ar putea reprezenta casnicia, deoarece atmosfera din cadrul cuplului va fi adesea plina de tensiune, din simplul motiv ca unul dintre parteneri, va incerca mai mereu sa isi impuna propriile pareri.

Nativul cu descendent in Berbec atrage doar parteneri siguri pe ei, activi, dominatori, dar insa de aici pot porni conflictele, pentru suprematie, pentru autoritate, merite, deoarece mereu se va pune intrebarea „cine este liderul relatiei?”. Casatoria unui nativ cu descendent in Berbec poate sa fie putin grabita, motiv pentru care este recomandat sa nu isi ia in calcul toate capriciile de moment, de unde evident va aparea si riscul de a face o greseala fatala.

Citește și:  Descendent in Balanta

Berbec

Acest nativ simte o permanenta nevoie sa se afirme in cadrul relatiilor si astfel nu va accepta o pozitie in care sa fie condus. In cazul in care insa acest lucru se intampla, nativul cu descendent in Berbec va deveni nervos, mereu frustrat, agresiv, va da rost unor scandaluri de proportii care nu-si au rostul.

Din pacate nativul va avea probleme de egoism intr-o casnicie, fiind adeptul ipotezelor care incep mereu cu „eu”, uitand ca de fapt o relatie inseamna „noi”. El vrea si are nevoie de intaietate, sa-i apartina mereu ultimul cuvant si sa aiba puterea de decizie, desi in acelasi timp simte nevoia sa fie sub aripa protectoare a partenerului, de unde sa poata trancani in voie, deoarece nu stie si nici nu vrea sa ofere nimic in schimb. Nativul cu descendent in Berbec va actiona mereu la impulsul primar, este autoritar si incapatanat, ceea ce inseamna ca va putea constitui o problema in relatiile cu cei din jur, numai in cazul in care isi va gasi apropiati nascuti sub semnul zodiei Berbec, care vor sti sa-i tempereze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.