Interpretare vis in care apare un lemn

0
20610
Interpretare vis in care apare un lemn

Interpretarea viselor in care apare un lemn. Aunci cand visezi un lemn inseamna ca vei avea parte de integritate, esti un spirit justitiar si ti se va face dreptate atunci cand ai nevoie de ea, vei avea in viata multa forta si fermitate, stabilitate de fier, creativitate in toate planurile mai ales la locul de munca ceea ce te va ajuta enorm sa fii promovat, inventivitate de amploare si mult optimism.

Atunci cand in vis iti apare cineva care taie lemne inseamna ca in realitate esti foarte sensibil asupra necazurilor care trec peste natura, simti o mare durere atunci cand vezi ca se distruge mediul inconjurator. Daca visezi ca stivuiesti lemne inseamna ca in realitate vrei sa iti pui ordine in viata iar persoana care sparge lemne in vis va fi recompensata in viata reala. Atunci cand visezi ca cineva arunca cu lemne sau ca sparge lemne inseamna ca e posibil ca in viata reala sa te desparti de cineva drag tie, iar persoana care arunca cu lemne in foc in vis, va avea o foarte mare pasiune.

Consultati si simbolul pentru cuvantul „scandura”. Lemnul din vis mai poate reprezenta si foarte mare paguba, cine se viseaza ca aduna lemne inseamna ca va avea neplaceri mari in familie iar persoana care viseaza ca aduna lemne in padure inseamna ca va avea cele mai urate intamplari in casa, in familie. Cine viseaza ca arde lemne inseamna ca se va afla intr-o situatie jenanta iar cine viseaza ca duce in spate gramezi imense de lemne inseamna ca va depune toata viata o munca grea, fara a avea rezultate prea bune.

Atunci cand visezi un ciocan de lemn inseamna ca in realitate esti o persoana iritabila, ar trebui sa incerci sa te mai temperezi, iar daca visezi o coada de matura de lemn inseamna ca vei avea parte de complicatii in afaceri. Daca visezi lemne cojite inseamna ca ai o inima buna iar asta iti va aduce numai zile frumoase, iar persoana care viseaza o cruce de lemn va avea parte de o surpriza.

Cine viseaza ca cumpara cherestea de lemn inseamna ca va avea parte de o mare iubire, cineva ii va raspunde la sentimente, iar daca visezi o cutie de lemn, inseamna ca vei avea parte de afaceri nesigure, iar un foc de tabara facut din lemne inseamna ca vei avea parte de o bogatie mare.

lemn

Cand visezi ca descarci lemne inseamna ca vei avea parte de suparari iar daca visezi lemn de mobila inseamna ca sanatatea ta este in pericol. Atunci cand visezi ca despici lemne inseamna ca iti vei pierde averea iar persoana care viseaza ca doboara lemne cu securea va avea parte de paguba, de multa nefericire, iar o dusumea de lemn in vis inseamna ca in viata reala acorzi prea multa simpatie unei persoane anume.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un bandaj

Atunci cand visezi ca ai finisat ceva in lemn sau in scanduri inseamna ca vei face un drum cu mare bucurie iar daca visezi ca ai o grebla de scanduri inseamna ca te vei confrunta cu o situatie inselatoare. Daca visezi lemn frumos lucrat inseamna ca vei avea parte de satisfactii mari si de bunastare iar daca visezi un idol din lemn inseamna ca esti atentionat la faptul ca trebuie sa fii mai atent la ceea ce faci in viata cotidiana. Un obiect de lemn in vis arata faptul ca in viata reala iei decizii pripite iar atunci cand visezi ca plutesti pe un lemn pe apa inseamna ca sperantele iti vor fi nimicite.

O papusa de lemn din vis reprezinta faptul ca vei avea parte de nefericire, iar atunci cand visezi o poarta de lemn inseamna ca vei avea succes in viata sociala. Un pod de lemn din vis inseamna ca vei avea parte de lipsa de vointa iar atunci cand visezi ca prelucrezi un lemn inseamna ca vei avea parte de izbanda.

Cand visezi ramuri de lemn uscate ori o gramada mare pe langa casa, inseamna ca te va ajunge saracia, paguba, boala. Daca visezi o scara de lemn inseamna ca vei avec greseli la locul de munca iar atunci cand visezi o soba cu lemne inseamna ca vei avea probleme in familie, iar daca visezi ca strangi lemne inseamna ca vei lega o lunga prietenie, iar in cazul in care visezi ca tai tu lemne inseamna ca vei fi pus intr-o serie de situatii favorabile in toate planurile vietii.

Atunci cand visezi lemne taiate inseamna ca vei avansa pe plan profesional, vei avea parte de siguranta, daca visezi ca tai lemne in trunchiuri inseamna ca vei avea parte de multe satisfactii, de bunastare, iar lemnele taiate si transportate din vis inseamna ca vei avea parte de funerarii, de un deces in familie. In cazul in care visezi ca ai o urna din lemn inseamna ca vei avea parte de prosperiate si de multa bunastare, de vreme ce lemnele uscate din vis inseamna ca vei avea parte de o seceta mare. Atunci cand visezi ca vezi lemne pur si simplu in vis inseamna ca te asteapta o boala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.