Interpretare vis in care apare o vanatoare

0
1198
Interpretare vis in care apare o vanatoare

Interpretarea viselor in care apare o vanatoare. Atunci cand visezi o vanatoare inseamna ca vei avea succs si un viitor luminat. Daca visezi un caine de vanatoare inseamna ca ai un prieten credincios ori ca vei avea parte de o intamplare fericita si in momentul in care visezi un corn de vanatoare inseamna ca vei avea parte de multa placere.

Daca visezi o vanatoare care a adus o prada multa inseamna ca in curand te vei casatori iar atunci cand visezi o vanatoare de caprioare inseamna ca vei avea parte de intrigi din partea unei persoane dragi tie.

O vanatoare de iepuri in vis prevesteste multe necazuri si griji iar o vanatoare de fazani inseamna ca vei primi onoruri mari in curand. O vanatoare de vulpi simbolizeaza faptul ca nu trebuie sa ai incredere in cineva apropiat iar atunci cand visezi ca interzici o intalnire de vanatoare inseamna ca vei avea parte de o cotitura in afaceri care insa se va finaliza cu bine.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un tigru

Atunci cand visezi o prada de vanatoare inseamna ca vei avea parte de dezonoare. Daca visezi un soim la vanatoare inseamna ca o persoana draga tie si apropiata iti pregateste o surpriza care te va incanta foarte tare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.