Interpretare vis in care apare un psiholog / psihoterapeut / psihiatru

0
2156
Interpretare vis in care apare un psiholog psihoterapeut psihiatru

Interpretarea viselor in care apare un psiholog / psihoterapeut / psihiatru se face in functei de pozitia ta vizavi de acesta. Daca visezi ca esti tratat de un psiholog inseamna ca simti nevoia unui prieten, vrei sa ai pe cineva alaturi de tine cu care sa te sfatuiesti si care sa te sprijine.

Psihologul din vis nu reprezinta neaparat o persoana pe care o vrei alaturi ci poti fi chiar tu, mai exact o parte din tine care te consiliaza mereu.

Poate sa reprezinte de pilda constiinta ta si ratiunea ta, reliefand astfel faptul ca mereu stai si cugeti lucrurile inainte de a actiona in consecinta.

la psihiatru

Daca visezi ca mergi la un psihoterapeut inseamna ca vei avea parte de foarte de foarte multe certuri cu cei din jur, deoarece esti o persoana orgolioasa si niciodata nu accepti ceea ce ti se spune.

Daca visezi ca mergi la psihiatru si te tratezi cu pastile inseamna ca cineva nu are incredere in tine, vrea sa iti faca rau.

Citește și:  Interpretare vis in care apare amprenta

Pe de alta psihiatrul din vis mai reprezinta si faptul ca tu insuti ai nevoie de foarte multe sfaturi, trebuie sa fii sustinutin permanenta si supravegheat deoarece nu prea ai motivatii de a duce la final lucrurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.