Interpretare vis in care apare buruiana

0
3757
Interpretare vis in care apare buruiana

Interpretarea viselor in care apare buruiana. Atunci cand visezi buruieni multe inseamna ca vei avea parte de noroc la locul de munca, poate ca te asteapta o promovare sau poate sa vei primi un bonus.

Buruienile din vis pot reprezenta insa si faptul ca dai dovada de neglijenta, de multa ignorare, ai probleme de concentrare, nu stii exact pe ce sa te axezi, trebuie sa incerci sa te deschizi in fata celorlati si sa-ti largesti orizontul de cunostinte, trebuie sa te lasi de proastele obiceiuri care nu-ti aduc absolut nimic bun in viata.

Buruienile din vis reprezinta astfel faptul ca vei avea parte de multe sentimente urate pe care le vei revarsa asupra celor din jur din cauza frustrarilor tale.

Atunci cand visezi multe buruieni se mai spune si ca vei avea parte de afectiune din partea unei persoane importante iar daca visezi ca multi maci in buruieni inseamna ca vei avea o relatie frumoasa cu o persoana care merita, care iti va oferi stabilitate si multa dragoste.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un bustean

Atunci cand visezi ca ai multe buruieni in curte inseamna ca trebuie sa te fersti de unele persoane, mai ales de cele care vorbesc degeaba si arunca multe vorbe grele fara sa-si dea seama cat rau pot sa faca.

Pe de alta parte daca visezi multe buruieni se mai spune si ca vei reusi sa lasi in urma unele idei care nu te avantajau deloc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.